Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
EvetAlsem su bizim bebeli alsem bidahami hamiş mis doğrumu anladım
Depresyonun dibi,sen nasılsın?Nörüyonuz laaağğ yarın akşama kadar 5 GB netim var
Heeee millet çalışıyor beybiii bos durmak yokAlsem su bizim bebeli alsem bidahami hamiş mis doğrumu anladım
Eneeem hayirli uğurlu olsun inşallah canım alsem
Bende bedava gelince depresyonun d sinden döndüm şükür attım kendimi hemen buralaraDepresyonun dibi,sen nasılsın?
O birdaha istiyormuydu ki hani bebede küçük olunca beklemiyordum vallahiHeeee millet çalışıyor beybiii bos durmak yok
Evden ameliyatla çıkaracaklar beni yakında,hiç sıkılmıyorum dageldiler öyle,belli bir şey yokEneeem hayirli uğurlu olsun inşallah canım alsem
Bende bedava gelince depresyonun d sinden döndüm şükür attım kendimi hemen buralara
Hayırdır kapı mapı actirmayan neyin depresyonu buuuu
Hayırdır aşkom hasta mısın yoksaIyi akşamlar aşkom tüm gün evdeydim,kapı kilitlerini bile açmadım koca gün
Sen daha bekleAlsem su bizim bebeli alsem bidahami hamiş mis doğrumu anladım
Olur öyle arada güzel pozitif olumlamalar gönderelim evrene yımışacık olalımEvden ameliyatla çıkaracaklar beni yakında,hiç sıkılmıyorum dageldiler öyle,belli bir şey yok
Yok aşkom değilim şükür,evden hiç çıkasım yok sen nasılsın?Hayırdır aşkom hasta mısın yoksa
Deneyelim bakalımOlur öyle arada güzel pozitif olumlamalar gönderelim evrene yımışacık olalım
Eyi eyi böyle eyibana birini hatırlattın şuan onun suyu olmuş bunun buyu olmuş biz ne bekliyoruzarada bir heriflenme cevabı alıs ve sonra pufff kapanışSen daha bekle
YerünnnnnDeneyelim bakalım
Kocası kandırmış kuzu süt korur diyeO birdaha istiyormuydu ki hani bebede küçük olunca beklemiyordum vallahi
Yerünnnnn
Aşko bende bugün regl oldum ve ölüyorumYok aşkom değilim şükür,evden hiç çıkasım yok sen nasılsın?
Çok teşekkür ederiz ablacım Mutlu senelereHanımlar hepinizin el ve emeğinize sağlık, hak eden kazansın başarılar. Yeni ylıınızda şimdiden kutlu olsun. Öpüyorum hepinizi.
Geçmiş olsun aşkom belki de ondan,yağmıyor da,sadece soğuk kimse arayıp çağırmasın diye dua ediyorum resmen,konuşasım yokAşko bende bugün regl oldum ve ölüyorum
Aşko havalardan kaynaklı insanın bir şey yapması yok