İnşallah canım benimİnşallah bian once denk gelsin su beyaz atlı drbu kınuda sende rahatla kalmasın agrın falan
İkinci bebito mu geliyoorrrrr
Neeey yeni bebiş miiiiii
İkinci bebito mu geliyoorrrrr
Evet kızlar. Kan verdim dün 14.69 çıktı. yarın bir daha vereceğim kısmetse. Bakalım artmış mı ne olmuş göreceğim. sağlık sigortası yaptırayım dedim, tanıdığınız var mı bilgi alabileceğim? Nete bilgilerimi yazıp sorunca sapık gibi dadanıyorlar.Neeey yeni bebiş miiiiii
Ay cok sevındım aysom sürpriz yapmıs yani sürpriz mi oldu istiyormuydunuz bilmiyorum amaEvet kızlar. Kan verdim dün 14.69 çıktı. yarın bir daha vereceğim kısmetse. Bakalım artmış mı ne olmuş göreceğim. sağlık sigortası yaptırayım dedim, tanıdığınız var mı bilgi alabileceğim? Nete bilgilerimi yazıp sorunca sapık gibi dadanıyorlar.
O konu hakkında bilgim yok canım.Evet kızlar. Kan verdim dün 14.69 çıktı. yarın bir daha vereceğim kısmetse. Bakalım artmış mı ne olmuş göreceğim. sağlık sigortası yaptırayım dedim, tanıdığınız var mı bilgi alabileceğim? Nete bilgilerimi yazıp sorunca sapık gibi dadanıyorlar.
Hayırlı olsun canım benimEvet kızlar. Kan verdim dün 14.69 çıktı. yarın bir daha vereceğim kısmetse. Bakalım artmış mı ne olmuş göreceğim. sağlık sigortası yaptırayım dedim, tanıdığınız var mı bilgi alabileceğim? Nete bilgilerimi yazıp sorunca sapık gibi dadanıyorlar.
Ohaaaaaa topik coştu
Yaaaaa sürprize bak yaaEvet kızlar. Kan verdim dün 14.69 çıktı. yarın bir daha vereceğim kısmetse. Bakalım artmış mı ne olmuş göreceğim. sağlık sigortası yaptırayım dedim, tanıdığınız var mı bilgi alabileceğim? Nete bilgilerimi yazıp sorunca sapık gibi dadanıyorlar.
Bişey olmuyo sosyalim girince ısınıyosunYaaaaa sürprize bak yaaresmen yılbaşı hediyesi gözün aydın inş güzel geçer aysom huni hazır mı huni
Nööööeeeeyyyyy
Ay cok sevındım aysom sürpriz yapmıs yani sürpriz mi oldu istiyormuydunuz bilmiyorum amasevındım cok aslana kardeş gelmesine
O konu hakkında bilgim yok canım.
Sağlıcakla gelsin dünyayaÇok sevindim sizin adınıza
Hayırlı olsun canım benim
Ohaaaaaa topik coştu
Yaaaaa sürprize bak yaaresmen yılbaşı hediyesi gözün aydın inş güzel geçer aysom huni hazır mı huni
Amin kızlar. Asla hazır değilim. planlı değildi ama bile bile lades oldu. Göz göre göre geldi yaniNööööeeeeyyyyy
Allah yardımcın olsun kuzum
Rabbim kolaylık versin canımAmin kızlar. Asla hazır değilim. planlı değildi ama bile bile lades oldu. Göz göre göre geldi yanigeçen ay adet oldum. Eşim tutundu, sütün korur, zaten 3 sene olmadı, emziriyorsun hamile kalmazsın diye Ama kazın ayağı öyle olmadı. Bu ay şok geçirdim. Hayırlısını diliyorum Allahtan Oğlum daha çok küçük. daha bir düzen kuramadık. ben hazır mıyım bilmiyorum. Kafam çok çok karışık. Allah hayırlısını versin inşallah
Sıra bendeOhaaaaaa topik coştu
Kuzum Allah verdiyse vardır bir bildiği, dağına göre karAmin kızlar. Asla hazır değilim. planlı değildi ama bile bile lades oldu. Göz göre göre geldi yanigeçen ay adet oldum. Eşim tutundu, sütün korur, zaten 3 sene olmadı, emziriyorsun hamile kalmazsın diye Ama kazın ayağı öyle olmadı. Bu ay şok geçirdim. Hayırlısını diliyorum Allahtan Oğlum daha çok küçük. daha bir düzen kuramadık. ben hazır mıyım bilmiyorum. Kafam çok çok karışık. Allah hayırlısını versin inşallah
Birlikte büyürler kuzu, sonrası güzellik.Amin kızlar. Asla hazır değilim. planlı değildi ama bile bile lades oldu. Göz göre göre geldi yanigeçen ay adet oldum. Eşim tutundu, sütün korur, zaten 3 sene olmadı, emziriyorsun hamile kalmazsın diye Ama kazın ayağı öyle olmadı. Bu ay şok geçirdim. Hayırlısını diliyorum Allahtan Oğlum daha çok küçük. daha bir düzen kuramadık. ben hazır mıyım bilmiyorum. Kafam çok çok karışık. Allah hayırlısını versin inşallah
Geldi mi geldi miSıra bende