Köfteler Pratik , Resimli, En Güzel Köfte Tarifleri

En başarılı bulduğunuz''Köfte Tarifleri''hangileridir?(3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    491
  • Anket Kapalı .
İkinci bebito mu geliyoorrrrr

Neeey yeni bebiş miiiiii
Evet kızlar. Kan verdim dün 14.69 çıktı. yarın bir daha vereceğim kısmetse. Bakalım artmış mı ne olmuş göreceğim. sağlık sigortası yaptırayım dedim, tanıdığınız var mı bilgi alabileceğim? Nete bilgilerimi yazıp sorunca sapık gibi dadanıyorlar.

Ay cok sevındım aysom sürpriz yapmıs yani sürpriz mi oldu istiyormuydunuz bilmiyorum ama sevındım cok aslana kardeş gelmesine

O konu hakkında bilgim yok canım.
Sağlıcakla gelsin dünyaya Çok sevindim sizin adınıza

Hayırlı olsun canım benim

Yaaaaa sürprize bak yaa resmen yılbaşı hediyesi gözün aydın inş güzel geçer aysom huni hazır mı huni

Ay cok sevındım aysom sürpriz yapmıs yani sürpriz mi oldu istiyormuydunuz bilmiyorum ama sevındım cok aslana kardeş gelmesine

O konu hakkında bilgim yok canım.
Sağlıcakla gelsin dünyaya Çok sevindim sizin adınıza

Hayırlı olsun canım benim

Ohaaaaaa topik coştu

Yaaaaa sürprize bak yaa resmen yılbaşı hediyesi gözün aydın inş güzel geçer aysom huni hazır mı huni

Nööööeeeeyyyyy

Allah yardımcın olsun kuzum
Amin kızlar. Asla hazır değilim. planlı değildi ama bile bile lades oldu. Göz göre göre geldi yani geçen ay adet oldum. Eşim tutundu, sütün korur, zaten 3 sene olmadı, emziriyorsun hamile kalmazsın diye Ama kazın ayağı öyle olmadı. Bu ay şok geçirdim. Hayırlısını diliyorum Allahtan Oğlum daha çok küçük. daha bir düzen kuramadık. ben hazır mıyım bilmiyorum. Kafam çok çok karışık. Allah hayırlısını versin inşallah

Rabbim kolaylık versin canım
Sen halledersinBeraber büyürler
Sonra rahat edersin. Her hamilelik bir olmaz. Birincide yaşadıklarını bunda yaşamazsın. Her şey çok güzel olacak

Kuzum Allah verdiyse vardır bir bildiği, dağına göre kar su akar yolunu bulur. İnş en güzeli olur canim aysom

Birlikte büyürler kuzu, sonrası güzellik.
İnşallah kızın olur

Yalnız fena şapa oturmuşsun yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…