- 21 Kasım 2017
- 27.523
- 120.275
Yooo dostum yoooooooooooBu muhabbete bir şom ağızlı eklensin ister misin gezenticiğim?
Çok şükür Cancağzım, iyiyim.Cancağızım, nasılsın?
Ohh ,misssÇok şükür Cancağzım, iyiyim.
Bugün tüm zorlamalara rağmen evimden çıkmadığım için çok iyi ve mutluyum.
Sen nasılsın Cancağzım?
Erken gelen doğum günü hediyesi heee, en sevdiğim.Bana doğum günü hediyesi diye airfryer yerine AirPods alan, beni benden iyi tanıyan koca gibi koca…
Hayırlı olsun benimki de bana almış yılbaşı hediyesiBana doğum günü hediyesi diye airfryer yerine AirPods alan, beni benden iyi tanıyan koca gibi koca…
Erken değildi aslında. Birkaç gündür gözlük bakıyordum, dün dedim ki bana doğum günü hediyesi bundan alalım mı ahahshshd. Mecburen söyledi aldığını. Ben de dedim çıkar ver o zaman.Erken gelen doğum günü hediyesi heee, en sevdiğim.
AirPods sana özel bir hediye, airfryer eve oluyor. Mantıklı hareket etmiş.
Güzel günlerde kullan, sana çok lazım olacak birkaç ay sonra.
Ne almışşşşşşşHayırlı olsun benimki de bana almış yılbaşı hediyesi
AirPods işteNe almışşşşşşş
Ulan güya sınır ildeyiz, hiç hayrını görmüyoruz biz. Yazıklağr olsun.
Burdayken aldık aldık. Batıda nerde bulacağızUlan güya sınır ildeyiz, hiç hayrını görmüyoruz biz. Yazıklağr olsun.
Demek sen de İphonelusun, biz niye seninle dalga geçmiyoruz peki
AirPods’un başka telefonlara bağlandığını bile bilmeyen ben…Burdayken aldık aldık. Batıda nerde bulacağız
Telefon aynı devam yaao biraz zor. Eşim kendine aldı oda ıphone değil yani
Onda sıkıntı yok ya. Hepsine bağlanıyorAirPods’un başka telefonlara bağlandığını bile bilmeyen ben…
4-5 gün yok mu doğum gününe yahu, yanlış hatırlıyorum demekkiErken değildi aslında. Birkaç gündür gözlük bakıyordum, dün dedim ki bana doğum günü hediyesi bundan alalım mı ahahshshd. Mecburen söyledi aldığını. Ben de dedim çıkar ver o zaman.
Sus sus hazirana kadar ne kadar kullansam kâr. Okula giderken iyi oluyor. Kablolu kulaklık kullanan bir ben kalmıştım.
iPhone almadan dönmeyin oralardan sakın sjsjsdjdkOnda sıkıntı yok ya. Hepsine bağlanıyor
Evet ben gözlük aldırmaya çalışınca mecburen erken verdi hediyesini. Gözlüğü nasıl kitlesem diye düşünüyorum şimdi…4-5 gün yok mu doğum gününe yahu, yanlış hatırlıyorum demekki
Haziranda da elinde bebe olunca çok lazım olacak
Umay için alsınEvet ben gözlük aldırmaya çalışınca mecburen erken verdi hediyesini. Gözlüğü nasıl kitlesem diye düşünüyorum şimdi…