- 21 Kasım 2017
- 27.523
- 120.276
Neee ikinci erkek miBende kız kız derken 2. Erkek şoku
Allah isteyenlere versin inşallah. 2 tane yeterli
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neee ikinci erkek miBende kız kız derken 2. Erkek şoku
Allah isteyenlere versin inşallah. 2 tane yeterli
İki yakışıklısı varNeee ikinci erkek mi
Öyle canım. Sizin eve şart gerçekten. Eline geçeni yapar koyarsın. Kışın tüketirsiniz. Tek buzdolabı yetmiyorAynen canım Biz artık sığmıyoruz derin dondurucu şart
Bu yıl nasip olur inşallahÖyle canım. Sizin eve şart gerçekten. Eline geçeni yapar koyarsın. Kışın tüketirsiniz. Tek buzdolabı yetmiyor
Evet ben normalde de hep kızcıydım ama oğlum olunca anladım ki kızı erkeği yok bu işin.Tabi canım kızı erkeği yok sağlıklı olsun yeter
Ama işte insanın kızı varsa ikinci erkek, oğlu varsa kızı olsun istiyor ya
Bir Necla Nazır, bir Türkan Şoray daha olsun dedik
Yoksa hepsi aynıBende oğluma çok düşkünümHatta evdekilere sitem ediyorum. Bu evde en çok beni oğlum seviyor diye
İyi yönünden bak. Fazla masraf yapmıyorsun kız olsa herşeyi sıfırdan alıyorsunNeee ikinci erkek mi
Olabilir
İnşallah nevoş.Bu yıl nasip olur inşallah
Eksik çok sıra gelmiyor
Başka iyi bir yönü yok zaten ahsjsjsjjs aman ben kıza da çok fazla bir şey almayacağım. Evde abisinin kıyafetlerini giyer. Birçoğu duruyor. Yeni alacaklarımın hepsi de overdose pembe, unicorn, Minnie Mouse falan olur.İyi yönünden bak. Fazla masraf yapmıyorsun kız olsa herşeyi sıfırdan alıyorsun
Yarın
Sağlıklı sıhhatli zamanın da doğsunda kız erkek fark etmez.Başka iyi bir yönü yok zaten ahsjsjsjjs aman ben kıza da çok fazla bir şey almayacağım. Evde abisinin kıyafetlerini giyer. Birçoğu duruyor. Yeni alacaklarımın hepsi de overdose pembe, unicorn, Minnie Mouse falan olur.
Erkekler anneye düşkün oluyorEvet ben normalde de hep kızcıydım ama oğlum olunca anladım ki kızı erkeği yok bu işin.
İnşallah canım
Göreceğiz bakalım.Erkekler anneye düşkün oluyor
Aman evlenince hanımıyla iyi olsun bize neGöreceğiz bakalım.
Bu muhabbete bir şom ağızlı eklensin ister misin gezenticiğim?Başka iyi bir yönü yok zaten ahsjsjsjjs aman ben kıza da çok fazla bir şey almayacağım. Evde abisinin kıyafetlerini giyer. Birçoğu duruyor. Yeni alacaklarımın hepsi de overdose pembe, unicorn, Minnie Mouse falan olur.
Günaydın
Cancağzım
Cancağızım, nasılsın?Cancağzım