- 24 Eylül 2018
- 97.119
- 292.346
Amin inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inşallah
Bugün okula göndermedim kuzu dinlensin diye şükür bugün ateşi de olmadı daha iyi
Mobilyalarına göre boyarsınBej rengi şuan açık gri mi yapsam diyorum. Netten video vs izlemeden girişmem zaten öyle yapim
Maşallah maşallahHer yere yetişiyor da masallah,marifetli kız
Rabbim şifa versin canımBugün okula göndermedim kuzu dinlensin diye şükür bugün ateşi de olmadı daha iyi
Sağ ol ablacımmm gelmekte olan ne sen onu de bakem aranızda bisicikler dönüyor ben burda fransızRabbim şifa versin canım
Tarif tabi kiSağ ol ablacımmm gelmekte olan ne sen onu de bakem aranızda bisicikler dönüyor ben burda fransız
İp ucu yok mu yeniyıl hediyesi demiştim onu görmedinTarif tabi ki
Emaaan Allah iyiliğinizi versinTarif tabi ki
Çok şükür perişkom, Allah sağlık versinBugün okula göndermedim kuzu dinlensin diye şükür bugün ateşi de olmadı daha iyi
Acaba kimHadiyaaaa bakseeeen dur şimdi
@KaramelDelisi Gızzz hani tarifff kokusacak sen ekleyene kadar kime çektin bilmem ki ayıp hiç böyle değilim ben falan
Görmedim neredeİp ucu yok mu yeniyıl hediyesi demiştim onu görmedin
Aynen koktu koktuHadiyaaaa bakseeeen dur şimdi
@KaramelDelisi Gızzz hani tarifff kokusacak sen ekleyene kadar kime çektin bilmem ki ayıp hiç böyle değilim ben falan
Ne olsa ?
Yokİp ucu yok mu yeniyıl hediyesi
Harf verseydin bari
Geçmiş sayfalar daGörmedim nerede
Ellerine sağlık aşkom, çok güzelSağ ol canım benim
Bayağıdır boyama yapıyoruz. Öğrenmişim biraz Bu kurs geçen hafta açıldı. Arkadaşım usta öğretici oldu. Ona destek bir şeyler yapıyorum
Bak bunlarda var. Eki Görüntüle 3180981 Eki Görüntüle 3180982