İyiyim kuzucum, Annemlere geldim geçen hafta biraz daha burdayım. O yüzden iade etmek durumunda kaldım tarifiAaa kuzu iyisin dimi
Sen iyi ol kuzumİyiyim kuzucum, Annemlere geldim geçen hafta biraz daha burdayım. O yüzden iade etmek durumunda kaldım tarifi
Bu ay iade edenler çok olduİyiyim kuzucum, Annemlere geldim geçen hafta biraz daha burdayım. O yüzden iade etmek durumunda kaldım tarifi
Annem sağolsun iyiyim abla evde olsam sürünürdümBu ay iade edenler çok oldu
Nasıl oldun canım
İyiyim bebişim,sen nasılsın?Ben de özledim bebişim, nasılsın
Ben de iyiyim bebişim.İyiyim bebişim,sen nasılsın?
Hep iyi ol bebişimBen de iyiyim bebişim.Nasıl oldun, hastane işlerin sonuçların nasıl oldu?
Sefan olsun canım sen keyfine bakAnnem sağolsun iyiyim abla evde olsam sürünürdüm
Bence bu ayı kaçırılmasa iyiydi ama
Evrene gönderdin fasulye olmayacağım diyeAnnem sağolsun iyiyim abla evde olsam sürünürdüm
Bence bu ayı kaçırılmasa iyiydi ama
Hadi inşallah güzel sonuçların olsun bebişim, sen de hep iyi olHep iyi ol bebişimsonuçları bekleyeceğim şimdi, bakalım,çekim işi halloldu
Bir dahaki kategori belli mi Nevoş, yeni yılda bomba gibi geri dönelimSefan olsun canım sen keyfine bak
Aynen güzel bir kategoriydi
Senin tarifin neredeEvrene gönderdin fasulye olmayacağım diye
Ondan oldu hep
Çok geçmiş olsun
Baklava işteBir dahaki kategori belli mi Nevoş, yeni yılda bomba gibi geri dönelim
Of evet nasıl evrenin de beni ciddiye alası tuttuEvrene gönderdin fasulye olmayacağım diye
Ondan oldu hep
Çok geçmiş olsun
Tatlı olsun daBaklava işte
Amin bebişim, beraberce inşallahH
Hadi inşallah güzel sonuçların olsun bebişim, sen de hep iyi ol
Yaptim ama paylaşamadim. Annemler bende 3 gündür hastane işleri var.Senin tarifin nerede
Pek severim bu sarkiyıÇare gelmeeeeeeezzzzzzz ağlamaktaaaaaaaaannnnnnn ayrılır mıııııııııı et tırnaktannnnnn
Pek şakadan anlamıyomus evrenOf evet nasıl evrenin de beni ciddiye alası tuttu
Sağol canım
İbrahim ErkalPek severim bu sarkiyı