- 28 Haziran 2011
- 59.337
- 149.731
Her güne bir kişiYapılacak 6 tarif kaldı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Her güne bir kişiYapılacak 6 tarif kaldı
Nevos üzerime ipucu at çatlıyorumYapılacak 6 tarif kaldı
Aslında 20 den fazlaydı ama bırakanlar olduHer güne bir kişi
Bende bilmiyorumNevos üzerime ipucu at çatlıyorum
SütlüBende bilmiyorum
Kalan sağlar bizimdir nevosAslında 20 den fazlaydı ama bırakanlar oldu
Aynen bu kadar yeterKalan sağlar bizimdir nevos
Mesajı aldım lim
Beş gün perişkomMesajı aldım lim
Belki yarın belki yarından da yakın
Eeeyyyy ruuuhhhSiteye noldu benim şapkam niye pembe hayaletimsi noliyi burdağğğ
Geçmiş olsun canım Kendine dikkat etSelamlaaaar nihayet ben de covid oldum nezle gibiyim ama çok şükür, hafif geçiyor, koku kaybı olunca şüphelendim, test yaptırdım, pozitif çıktı böyle geçer gider inşallah koku ne zaman geri geliyor hanımlar
Şimdi mi şimdi miMesajı aldım lim
Belki yarın belki yarından da yakın
Bişey kalmamıssss ne çabuk gecti ya erken yapmayınca çabuk geciyorBeş gün perişkom
şapkanin altina saklandım biseycikler var sitedeEeeyyyy ruuuhhh
Yok yok yanlış alarmŞimdi mi şimdi mi
Çok geçmiş olsun kuzucum,Allah acil şifalar versin inşallahSelamlaaaar nihayet ben de covid oldum nezle gibiyim ama çok şükür, hafif geçiyor, koku kaybı olunca şüphelendim, test yaptırdım, pozitif çıktı böyle geçer gider inşallah koku ne zaman geri geliyor hanımlar
Ohh ohh hadi inşallah perişkomBişey kalmamıssss ne çabuk gecti ya erken yapmayınca çabuk geciyor
şapkanin altina saklandım biseycikler var sitede
Yok yok yanlış alarm
Bir iki malzemem eksik bitanesini yanlış almışım hatta farklı rengini almam lazım adı lazım değil şu vatandaş
Yarin aksi bir durum çıkmaz ise komşu momşu gibi etkenler yapmayı düşünüyorum
Çok geçmiş olsun canım benim biran önce geçip gitsin inşallahSelamlaaaar nihayet ben de covid oldum nezle gibiyim ama çok şükür, hafif geçiyor, koku kaybı olunca şüphelendim, test yaptırdım, pozitif çıktı böyle geçer gider inşallah koku ne zaman geri geliyor hanımlar
Yarın o köfte buraya gelecekBişey kalmamıssss ne çabuk gecti ya erken yapmayınca çabuk geciyor
şapkanin altina saklandım biseycikler var sitede
Yok yok yanlış alarm
Bir iki malzemem eksik bitanesini yanlış almışım hatta farklı rengini almam lazım adı lazım değil şu vatandaş
Yarin aksi bir durum çıkmaz ise komşu momşu gibi etkenler yapmayı düşünüyorum