Karatina kitabını okuyorum canım çok akıcıHangisi nevosum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Karatina kitabını okuyorum canım çok akıcıHangisi nevosum![]()
Başım ayrı ağrıyor, burnum desen durmuyor. Nefes alamıyorum. Bebeler de aynı serum falan yedilerAh kuzum ah kıyamam![]()
Geçmiş olsun canomBaşım ayrı ağrıyor, burnum desen durmuyor. Nefes alamıyorum. Bebeler de aynı serum falan yediler![]()
Sağol nevoşumGeçmiş olsun canom![]()
Ayy inşallah olmazsın. Hastane tıka basa doluBen bu yıl hiç hasta olmayacağım![]()
Burasıda öyleymişSağol nevoşum
Ayy inşallah olmazsın. Hastane tıka basa dolu
Kışı hiç sevmiyorum bu yüzdenBurasıda öyleymiş
Benim arkadaşlar hep hasta![]()
Bende sevmiyorumKışı hiç sevmiyorum bu yüzden![]()
Serumla toparlarlar inşallah kuzum kiyamamyaBaşım ayrı ağrıyor, burnum desen durmuyor. Nefes alamıyorum. Bebeler de aynı serum falan yediler![]()
Allah korusun abla valla hastalık bir geldimi gitmesi baya uzun sürüyor maalesefBen bu yıl hiç hasta olmayacağım![]()
Geçmiş olsun canım![]()
Çok sağol canım, size de çok geçmiş olsunBaşım ayrı ağrıyor, burnum desen durmuyor. Nefes alamıyorum. Bebeler de aynı serum falan yediler![]()
Ben zor toparlanıyorum ondan kapıyı kapattım gelmesinAllah korusun abla valla hastalık bir geldimi gitmesi baya uzun sürüyor maalesef![]()
Ooo süper nevosKaratina kitabını okuyorum canım çok akıcı![]()
Canocum çok geçmiş olsun inşBaşım ayrı ağrıyor, burnum desen durmuyor. Nefes alamıyorum. Bebeler de aynı serum falan yediler![]()
Bu kitabın birincisini almıştım kızlar okudular. Şimdi diğerlerini alalım dedim ama kitaplar çok pahalıOoo süper nevosbende kayıp kelimeler sözlüğünü istiyorum ama aşırı pahalı
![]()
En iyisi zırhımızı kuşanalım abla gelmeye bile tenezzül etmesin pis hastaliğğğBen zor toparlanıyorum ondan kapıyı kapattım gelmesin![]()
![]()
Gelirse iğne yaparızEn iyisi zırhımızı kuşanalım abla gelmeye bile tenezzül etmesin pis hastaliğğğ![]()
Çok geçmiş olsun canımBaşım ayrı ağrıyor, burnum desen durmuyor. Nefes alamıyorum. Bebeler de aynı serum falan yediler![]()
Sana da geçmiş olsun canımÇok sağol canım, size de çok geçmiş olsunbu kış hastalıklarla geçiyor maalesef ,daha kış bile tam olarak gelmedi gerçi
![]()