- 16 Ağustos 2010
- 293.035
- 602.908
- 43
Karatina kitabını okuyorum canım çok akıcıHangisi nevosum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Karatina kitabını okuyorum canım çok akıcıHangisi nevosum
Başım ayrı ağrıyor, burnum desen durmuyor. Nefes alamıyorum. Bebeler de aynı serum falan yedilerAh kuzum ah kıyamam
Geçmiş olsun canomBaşım ayrı ağrıyor, burnum desen durmuyor. Nefes alamıyorum. Bebeler de aynı serum falan yediler
Sağol nevoşumGeçmiş olsun canom
Ayy inşallah olmazsın. Hastane tıka basa doluBen bu yıl hiç hasta olmayacağım
Burasıda öyleymişSağol nevoşum
Ayy inşallah olmazsın. Hastane tıka basa dolu
Kışı hiç sevmiyorum bu yüzdenBurasıda öyleymiş
Benim arkadaşlar hep hasta
Bende sevmiyorumKışı hiç sevmiyorum bu yüzden
Serumla toparlarlar inşallah kuzum kiyamamya hepiniz birlikte birde ,nasıl zor anlayabiliyorum .Başım ayrı ağrıyor, burnum desen durmuyor. Nefes alamıyorum. Bebeler de aynı serum falan yediler
Allah korusun abla valla hastalık bir geldimi gitmesi baya uzun sürüyor maalesefBen bu yıl hiç hasta olmayacağım
Geçmiş olsun canım
Çok sağol canım, size de çok geçmiş olsun bu kış hastalıklarla geçiyor maalesef ,daha kış bile tam olarak gelmedi gerçiBaşım ayrı ağrıyor, burnum desen durmuyor. Nefes alamıyorum. Bebeler de aynı serum falan yediler
Ben zor toparlanıyorum ondan kapıyı kapattım gelmesinAllah korusun abla valla hastalık bir geldimi gitmesi baya uzun sürüyor maalesef
Ooo süper nevos bende kayıp kelimeler sözlüğünü istiyorum ama aşırı pahalıKaratina kitabını okuyorum canım çok akıcı
Canocum çok geçmiş olsun inşBaşım ayrı ağrıyor, burnum desen durmuyor. Nefes alamıyorum. Bebeler de aynı serum falan yediler
Bu kitabın birincisini almıştım kızlar okudular. Şimdi diğerlerini alalım dedim ama kitaplar çok pahalıOoo süper nevos bende kayıp kelimeler sözlüğünü istiyorum ama aşırı pahalı
En iyisi zırhımızı kuşanalım abla gelmeye bile tenezzül etmesin pis hastaliğğğBen zor toparlanıyorum ondan kapıyı kapattım gelmesin
Gelirse iğne yaparızEn iyisi zırhımızı kuşanalım abla gelmeye bile tenezzül etmesin pis hastaliğğğ
Çok geçmiş olsun canımBaşım ayrı ağrıyor, burnum desen durmuyor. Nefes alamıyorum. Bebeler de aynı serum falan yediler
Sana da geçmiş olsun canımÇok sağol canım, size de çok geçmiş olsun bu kış hastalıklarla geçiyor maalesef ,daha kış bile tam olarak gelmedi gerçi
YaparızzzzGelirse iğne yaparız