Üzüldüm yaaa inşallah toparlarsın.Evet canım ağrılarım kesilmiyor. Aslında evden hiç çıkmasam, hiç iş yapmasam ağrım çok olmayacakAma bu mümkün değil Bu seferde gece ağrıdan uyuyamıyorum. Bugün oğlumun toplantısı vardı. İki saat ayakta kaldım. Bugün pek iyi değilim.
Ben inanıyorum ki bir kere yapınca vazgeçemeyeceksinKötü olsa da güzel diyin ama tamam mı hevesim kırılmasın
Ameliyattan sonra geçecek diye umuyorum.Üzüldüm yaaa inşallah toparlarsın.
Hep böyle ağrın olacak mı peki? Yoksa geçici bir süreç mi?
Evet sallandık nerede olmuş acabaDeprem
Geçmiş olsunHatay'da olmuşBiz bile sallandık
Bizim ev en üst kat ya zaten tüm depremleri overdose hissediyoruz.Evet sallandık nerede olmuş acaba
Geçmiş olsun canımBizim ev en üst kat ya zaten tüm depremleri overdose hissediyoruz.
Geçmiş olsun canımBizim ev en üst kat ya zaten tüm depremleri overdose hissediyoruz.
Sağol hemşomGeçmiş olsun canım
Tabii, hiç unutturmuyor kendini aşko,Allah sidertlisinden korusun hepimizi .Sağ ol aşkom
O taraflar daha çok sallanmıştır.
Tamam şimdi rahat rahat paylaşabilirimSen yap biz yağlar ballarız
Üşenmezsem inşallah Karamelcim yaBen inanıyorum ki bir kere yapınca vazgeçemeyeceksin
Sürekli devamı gelecek
Amin aşkomTabii, hiç unutturmuyor kendini aşko,Allah sidertlisinden korusun hepimizi .
Tabi tabi rahat olTamam şimdi rahat rahat paylaşabilirim
Gerçi anne faktörü de var ama siz hepsini ben yapmışım gibi davranırsınız yea nolcak
İnşallah.Ameliyattan sonra geçecek diye umuyorum.
Aşko,99 olanı bile unutamadım ben ve benim gibi hisseden herkes,o kadar çaresiz kalıyor ki insan,sel,yangın olsa göz görüyor,bu öyle değil kiAmin aşkom
İnan ben hiç atlatamadım