- 24 Mart 2019
- 12.717
- 57.912
İnşallah bu haftaNe kadar yakın
Oyyyy deyzesi yesinDiş evresindeyiz geceleri beni çok zorladığı anlar oluyor ama sabah unutuyorumgerçekten sabır işiymiş bu iş. Sende ne var ne yok sağlığın nasıl
İyi benim gibi evi yakmamışsın. Tebrik ederimİnan çok zordu kuzum hele odun parçasının uzerinde yakmak
Teşekkür ederim canımBen de bilmiyordum canım , Allah şifa versininşallah sıkıntılarından kurtulursun
Tamam canım inşallah bekliyorumİnşallah bu haftamisafirim vardi anca gelebildim nevosum
Yanmıs yanmış güzel yanmış sonuç harikaİnan çok zordu kuzum hele odun parçasının uzerinde yakmak
Seninki ne zaman gelecekYanmıs yanmış güzel yanmış sonuç harika
Seninki ne zaman gelecek
Yahu erkenden yapıyorlar sonra bize yapın diyolla yapmayın efenim erken yapmayınİnek kovalıyor,yakalasın,kesilsin
Evi yakmadan kavga ettik,yaksam boşanmaya canomİyi benim gibi evi yakmamışsın. Tebrik ederim
Sen yanmasan ben yanmasam nolacak bu ülkenin hali perişkomYanmıs yanmış güzel yanmış sonuç harika
Yahu erkenden yapıyorlar sonra bize yapın diyolla yapmayın efenim erken yapmayın
Tamam yapma bari sen en iyisiYahu erkenden yapıyorlar sonra bize yapın diyolla yapmayın efenim erken yapmayın
Kapalı kapılar ardında yapacaksın az taktik vereyimEvi yakmadan kavga ettik,yaksam boşanmaya canom
Taktik ver kuzum ağzımın payını aldımKapalı kapılar ardında yapacaksın az taktik vereyimgöz göre göre yaparsan sonuç kaçınılmaz. Allahtan benimkiler o an orda yoktu
Yine sıcak yesinTaktik ver kuzum ağzımın payını aldımnormalde yalnız yaparım ama vicdanıma geldi sıcak sıcak yesin dedim kiyamadim