- 8 Haziran 2013
- 56.170
- 149.139
Hayırlısı olsunYaa öyle deme canom,bak nevos çok hakli burada herşey çok başka gidiyor bilinmez bilinemez
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlısı olsunYaa öyle deme canom,bak nevos çok hakli burada herşey çok başka gidiyor bilinmez bilinemez
Aynen canom hiç birincilik modum yok zaten hevesim kursağımda bile değil midemde kaldiHayırlısı olsun
Belli olmaz orasıAynen canom hiç birincilik modum yok zaten
Hayırlısı inş canocan hepimizeBelli olmaz orası
İyi akşamlar canım iyidir sen nasılsınİyi akşamlar güzellikler nasılsınız
Ben de iyiyim sultanım haftasonu dinlenmeye çalışıyorum, hava çok güzeldi bugün tarifimi yapayım dedim ama tabi ben bitirene kadar hava karardı güneşten yararlanamadimİyi akşamlar canım iyidir sen nasılsın
Ellerine sağlık canım benimBen de iyiyim sultanım haftasonu dinlenmeye çalışıyorum, hava çok güzeldi bugün tarifimi yapayım dedim ama tabi ben bitirene kadar hava karardı güneşten yararlanamadim
Allah'ım sen o tuzu nasıl yaktın ne yaptın bayıldım şapşik seniiiiiiÇok teşekkür ederim canimlarkaldı son hamleçok ürkünç
İnan çok zordu kuzum hele odun parçasının uzerinde yakmakAllah'ım sen o tuzu nasıl yaktın ne yaptın bayıldım şapşik seniiiiii
Nevreste abla elalis ablamiydi biri daha yapmıştı dimi bunu
Diş evresindeyiz geceleri beni çok zorladığı anlar oluyor ama sabah unutuyorum gerçekten sabır işiymiş bu iş. Sende ne var ne yok sağlığın nasılEllerine sağlık canım benim
Prensesimiz nasıl
Allah kolaylık versin canım benimDiş evresindeyiz geceleri beni çok zorladığı anlar oluyor ama sabah unutuyorum gerçekten sabır işiymiş bu iş. Sende ne var ne yok sağlığın nasıl
Bak işte ben hep kaçırıyorum buraları fazla giremeyince. Ameliyattan haberim yoktu mesela. Allah acil şifalar versin inşallah sultanımmAllah kolaylık versin canım benim
Benim durumlar aynıAmeliyat gününü bekliyorum ve daha çok var
Sağ ol canım benimBak işte ben hep kaçırıyorum buraları fazla giremeyince. Ameliyattan haberim yoktu mesela. Allah acil şifalar versin inşallah sultanımm
Ben de bilmiyordum canım , Allah şifa versin inşallah sıkıntılarından kurtulursunSağ ol canım benim
Rahim alınacak uzun bir iyileşme süreci olacak ondan baharı bekliyorum