- 12 Aralık 2019
- 17.480
- 54.132
- 598
sen git. bi de yemek filan yaparsın mazallah. benim bünyem bu kadar yeteneği kaldıramaz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sen git. bi de yemek filan yaparsın mazallah. benim bünyem bu kadar yeteneği kaldıramaz
Orisimyaaaa citlonbikimmmyok pericimm trendyolda gezınırken buldumda dırek aklıma sız geldınız kırazla cok bagdastırmısım sızıı![]()
![]()
Fiyatı iyiymiş ama. Çok pahallı değil
Yemeğe zaman kalmıyor tatlım yasen git. bi de yemek filan yaparsın mazallah. benim bünyem bu kadar yeteneği kaldıramaz![]()
Geleli daha ne kadar oldu ama kaç veli fırçaladım sayamadımEvet beğenmiyorlar:)Oysa ne yardım yapılıyor:)
Eğitim çok iyi değil ama veliler çok farklı bakıyor:)
Herkesin çocuğu çok akıllı:)
Senin onun yarışmaya katıldığı tarifi görmedin mi?El açması yaptısen git. bi de yemek filan yaparsın mazallah. benim bünyem bu kadar yeteneği kaldıramaz![]()
Onlar seni fırçalamasınGeleli daha ne kadar oldu ama kaç veli fırçaladım sayamadım![]()
Valla daha fırçalayan olmadı ama heran bir zopa yiyebilirim birindenOnlar seni fırçalamasın
Velilerde hırs çok fazla var ama altı boş:)
Zirvede bıraktımSenin onun yarışmaya katıldığı tarifi görmedin mi?El açması yaptı![]()
Yok o potansiyel var o açıdan söyledimValla daha fırçalayan olmadı ama heran bir zopa yiyebilirim birinden![]()
Ama beceriklisin onu demek istiyorum :)Zirvede bıraktım![]()
![]()
Yemeğe zaman kalmıyor tatlım yaHafta sonu etli lahana sardım
görmedim. görmek istemiyorum.Senin onun yarışmaya katıldığı tarifi görmedin mi?El açması yaptı![]()
Kadın ikizler burcu ve 11 Haziran'da doğmuş daha ne bekliyorsun daha doğrusu beklemiyorsun diyecektim
görmedim. görmek istemiyorum.![]()
Kissiiimmm biz angara hatunuyuz Antep mantep bize sokmezzzzzYok o potansiyel var o açıdan söyledim![]()
Bence övülecek kadar mükemmelizAma beceriklisin onu demek istiyorum :)
Calci sanki yine kendimizi övdük
alsem bak şekerim :)
Poğaçalar - Milföy/Kavuk Poğaça - Torku Süt Sponsorluğunda
Merhabalar, Tadıyla damaklarınızda muhteşem tatlar bırakacak, kat kat Milföy/kavuk Poğaça ile karşınızdayım. Malzemeler 2 su bardağı süt 1 çay bardağı sıvı yağ 2 yumurta 1 yemek kaşığı şeker 1 tatlı kaşığı tuz 1.5 tatlı kaşığı maya Ortalama 5 - 5.5 su bardağı un Arasına sürmek için 200 Gr...www.kadinlarkulubu.com
Sen kimseden korkmazsın zatenKissiiimmm biz angara hatunuyuz Antep mantep bize sokmezzzzz![]()
fiyatını hatırlamıyorum calcim tipi şirin gormusmuydun sendeFiyatı iyiymiş ama. Çok pahallı değil
Maşaallahhhh tü tü tü tüBence övülecek kadar mükemmeliz![]()
elektronik aletleri de tamir edebiliyorumKadın ikizler burcu ve 11 Haziran'da doğmuş daha ne bekliyorsun daha doğrusu beklemiyorsun diyecektim![]()