GünaydınGönaydınnnnnnn
Tekrar git kuzum niye oldun öyle merak ettim yaa zor bir durumAma gecen anlattim ben durumumu bisey demedi
Ben sana ne dicem... üniversitedeyim, senin gibi 5-6 gün oldu çıkamıyorum. Çıldırıcam. Genel cerrahiye gittim galiba, çok oldu şimdi hatırlamıyorum. bana dedi ki “1-2 gün daha gelmeseydin kakanı kusarak çıkartırdın”Jenna16 sen bilirsin belki simdi ben wc cikmayisimin 5günü kutluyorum malesef afedersin ben nerden randevu alayimda gideyim durumum vahim cidden iyi degilim buda beni psikolojik olarak etkiliyo
Ağzıma kadar tokum aksam heleki ates basti fenalasiyodum ye ye ye çıkıs olmayinca fena oluyo bugun 5gun karin agrim yok ama mideme vuruyoKarın ağrın yok ama değil mi?
Ya benim başıma gelenleri biliyorsun, her şeyde aklima apandist geliyor ,ama onda da ağrı çok oluyordu, 1 hafta gidememistim benAğzıma kadar tokum aksam heleki ates basti fenalasiyodum ye ye ye çıkıs olmayinca fena oluyo bugun 5gun karin agrim yok ama mideme vuruyo
Tamam canim sagol probiyotik aldim ama ise yaramadi yapmadigim sey kalmadi incir kayisi erik armut çaylar falanlar filanlarBen sana ne dicem... üniversitedeyim, senin gibi 5-6 gün oldu çıkamıyorum. Çıldırıcam. Genel cerrahiye gittim galiba, çok oldu şimdi hatırlamıyorum. bana dedi ki “1-2 gün daha gelmeseydin kakanı kusarak çıkartırdın”bana hemen lavman verdi. Acil çıkmam için. Bence sen de hemen bugünlük lavman al yap. Genel cerraha git. bir de alabiliyorsun GUTFEEL takviye var. Biraz pahalı ama piyasa takviyesi değil. bağırsak düzenleyici, süper. onu da kullandım. İshali keser, kabızlığı geçirir. Yani ne varsa düzeltir.
Sagol canim
Sana bikini,Dubai'de beyine giy diyeNe örüyon
Cidden hastaneleri sevmiyorumYa benim başıma gelenleri biliyorsun, her şeyde aklima apandist geliyor ,ama onda da ağrı çok oluyordu, 1 hafta gidememistim ben
Sanada yavrumGünaydınnlarrrrrrrr mutlu hafta sonları
Hayallerin ötesindeSeksi olsun