Keşke boş olduğun günü bekleseydinOynamadım ya çekim ayarı yapıp çekmiştim saçma sapan çıkmış 2 de bebe vardı dibimde durmadılar işte aceleye geldi hemen çektim kaldırdım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Keşke boş olduğun günü bekleseydinOynamadım ya çekim ayarı yapıp çekmiştim saçma sapan çıkmış 2 de bebe vardı dibimde durmadılar işte aceleye geldi hemen çektim kaldırdım
Bende öyle söyledimYok elticim, fazlaca parlatılmış
İşte, o çekim ayarı dediğimiz oynama oluyorOynamadım ya çekim ayarı yapıp çekmiştim saçma sapan çıkmış 2 de bebe vardı dibimde durmadılar işte aceleye geldi hemen çektim kaldırdım
Kuzen son anda çıktı abla bilseydim hiç başlamazdım zatenKeşke boş olduğun günü bekleseydin
Sonradan filtrelemedim yani çekim ayarı kötü çıkmışİşte, o çekim ayarı dediğimiz oynama oluyor
Işık fazla var patlamisBende öyle söyledim
Dur elticim, kurtarılabilir mi bakalımBende öyle söyledim
BirazKöftelere birazcık nur inmiş
HayırlısıKuzen son anda çıktı abla bilseydim hiç başlamazdım zaten
Bursa ,mübarek şehrin yemeği, ondan
Baktım pek etkili olmuyorDur elticim, kurtarılabilir mi bakalım
Öyle diyosanBursa ,mübarek şehrin yemeği, ondan
Bence mantıklı,bilirsin,mantık denince JennaÖyle diyosan
BilirimBence mantıklı,bilirsin,mantık denince Jenna
Of abla içime de çok sinmedi zaten napıyım tekrar yapıp yeniden konu açıyım ya da resimleri değiştiriyim napıyımHayırlısı
Sinmediyse öyle yapOf abla içime de çok sinmedi zaten napıyım tekrar yapıp yeniden konu açıyım ya da resimleri değiştiriyim napıyım
Aslında çok güzel olmuş.Ama ışıkOf abla içime de çok sinmedi zaten napıyım tekrar yapıp yeniden konu açıyım ya da resimleri değiştiriyim napıyım
Yok yeni konu açamıyor.Düzenleyebiliyoruz.Sinmediyse öyle yap