Keşke boş olduğun günü bekleseydinOynamadım ya çekim ayarı yapıp çekmiştim saçma sapan çıkmış2 de bebe vardı dibimde durmadılar işte aceleye geldi hemen çektim kaldırdım
![]()
![Thinking face :thinking: 🤔](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f914.png)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Keşke boş olduğun günü bekleseydinOynamadım ya çekim ayarı yapıp çekmiştim saçma sapan çıkmış2 de bebe vardı dibimde durmadılar işte aceleye geldi hemen çektim kaldırdım
![]()
Bende öyle söyledimYok elticim, fazlaca parlatılmış![]()
İşte, o çekim ayarı dediğimiz oynama oluyorOynamadım ya çekim ayarı yapıp çekmiştim saçma sapan çıkmış2 de bebe vardı dibimde durmadılar işte aceleye geldi hemen çektim kaldırdım
![]()
Kuzen son anda çıktı abla bilseydim hiç başlamazdım zatenKeşke boş olduğun günü bekleseydin![]()
Sonradan filtrelemedim yaniİşte, o çekim ayarı dediğimiz oynama oluyor![]()
Işık fazla var patlamisBende öyle söyledim![]()
Dur elticim, kurtarılabilir mi bakalımBende öyle söyledim![]()
BirazKöftelere birazcık nur inmiş![]()
HayırlısıKuzen son anda çıktı abla bilseydim hiç başlamazdım zaten![]()
Baktım pek etkili olmuyorDur elticim, kurtarılabilir mi bakalım![]()
Öyle diyosanBursa ,mübarek şehrin yemeği, ondan![]()
Bence mantıklı,bilirsin,mantık denince JennaÖyle diyosan![]()
BilirimBence mantıklı,bilirsin,mantık denince Jenna![]()
Of abla içime de çok sinmedi zatenHayırlısı![]()
Sinmediyse öyle yapOf abla içime de çok sinmedi zatennapıyım tekrar yapıp yeniden konu açıyım ya da resimleri değiştiriyim napıyım
![]()
Aslında çok güzel olmuş.Ama ışıkOf abla içime de çok sinmedi zatennapıyım tekrar yapıp yeniden konu açıyım ya da resimleri değiştiriyim napıyım
![]()
Yok yeni konu açamıyor.Düzenleyebiliyoruz.Sinmediyse öyle yap![]()