- 4 Kasım 2019
- 27.411
- 1
- 96.230
- 598
- 29
Nasılsın cennam vaz geçemiyozda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasılsın cennam vaz geçemiyozda
İyiyim kuzum,sen nasılsın? Vazgeçmek yok tabiiNasılsın cennam vaz geçemiyozda
Bende iyiyim canım benim şükür fırsat buldummu geliyorumİyiyim kuzum,sen nasılsın? Vazgeçmek yok tabii
İyi yapıyorsun canımBende iyiyim canım benim şükür fırsat buldummu geliyorum
Bi market yaptım geldim canımİyi yapıyorsun canım
Hosgeldin canımBi market yaptım geldim canım
Hoş buldum canım benimHosgeldin canım
❤❤❤Hoş buldum canım benim
Allah kolaylık versin kukrişimBende söyledim şimdi .ay temizlik yapıyorum araya ödevleri atma işi gordi başım kazan şuan
Sağol canım benim bir yemek yiyeyim de vitamin alayım sonra devamAllah kolaylık versin kukrişim
Lezzet te sıkıntı yok ama senin gibi sunum yapamam canım zaten yapıyorum, ama ilk defa karamelize soğanlı yapacağım, soğanlar çok güzel oldu ama gerçekten, senin tarife bakarak yaptım şimdi köfteler de pişince , birleştirme zamanıyaaa nasıl olcak cok merak edıyorumm ınsallah senınkıde cok guzel olurr yapınca bızede gosterırsın belkide dimii
yaa çok sevindim afiyet olsun canım benimLezzet te sıkıntı yok ama senin gibi sunum yapamam canım zaten yapıyorum, ama ilk defa karamelize soğanlı yapacağım, soğanlar çok güzel oldu ama gerçekten, senin tarife bakarak yaptım şimdi köfteler de pişince , birleştirme zamanı
Benim de şöminem var ama yanmıyor şu an, o yüzden senin gibi yapamam, yoksa yapardım şaka bir yana gerçekten çok özenli oluyor senin sunumların canım, çok beğeniyorumyaa çok sevindim afiyet olsun canım benim
Şimdi şömine falan karıştırmayınBenim de şöminem var ama yanmıyor şu an, o yüzden senin gibi yapamam, yoksa yapardım şaka bir yana gerçekten çok özenli oluyor senin sunumların canım, çok beğeniyorum
Oylama henüz bitmedi ,değişebilir:)Ama Alinazik yalnız olsaydı yani etrafındakiler bu kadar ön planda olmasaydı.Biz bu kadar oy alamazdık:)alsem de şömine olmasa ne olacak, onun şömineye ihtiyacı yok ki, sunumları yıkılıyor zaten
Asdddgahsjjdd
Yaaaaaa, teşekkür ederimalsem de şömine olmasa ne olacak, onun şömineye ihtiyacı yok ki, sunumları yıkılıyor zaten