• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif Pratik Ramazan Tarifleri

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labne ile Favori Ramazan Tarif '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    583
  • Anket Kapalı .
yaaa nasıl olcak cok merak edıyorumm ınsallah senınkıde cok guzel olurr yapınca bızede gosterırsın belkide dimii :KK200: :KK200: :KK60:
Lezzet te sıkıntı yok ama senin gibi sunum yapamam canım 🙈😄 zaten yapıyorum, ama ilk defa karamelize soğanlı yapacağım, soğanlar çok güzel oldu ama gerçekten, senin tarife bakarak yaptım 🤗şimdi köfteler de pişince , birleştirme zamanı 😋

Lezzet te sıkıntı yok ama senin gibi sunum yapamam canım 🙈😄 zaten yapıyorum, ama ilk defa karamelize soğanlı yapacağım, soğanlar çok güzel oldu ama gerçekten, senin tarife bakarak yaptım 🤗şimdi köfteler de pişince , birleştirme zamanı 😋
yaa çok sevindim afiyet olsun canım benim :KK74: :KK74:

yaa çok sevindim afiyet olsun canım benim :KK74: :KK74:
Benim de şöminem var ama yanmıyor şu an, o yüzden senin gibi yapamam, yoksa yapardım🤣🤣🤣🤣 şaka bir yana gerçekten çok özenli oluyor senin sunumların canım, çok beğeniyorum 🥰

Benim de şöminem var ama yanmıyor şu an, o yüzden senin gibi yapamam, yoksa yapardım🤣🤣🤣🤣 şaka bir yana gerçekten çok özenli oluyor senin sunumların canım, çok beğeniyorum 🥰
Şimdi şömine falan karıştırmayın:70:

alsem alsem de şömine olmasa ne olacak, onun şömineye ihtiyacı yok ki, sunumları yıkılıyor zaten 🤩🤩🤩
Oylama henüz bitmedi ,değişebilir:)Ama Alinazik yalnız olsaydı yani etrafındakiler bu kadar ön planda olmasaydı.Biz bu kadar oy alamazdık:)

Oylama henüz bitmedi ,değişebilir:)Ama Alinazik yalnız olsaydı yani etrafındakiler bu kadar ön planda olmasaydı.Biz bu kadar oy alamazdık:)
Bebişim, zibilyon tane fotoğraf attım. Yakınlardan birini koysaydın 😂 mesela bunu 🤔
36980BC7-571A-4022-991F-90C4153CBCCC.png

Back