Yöresel Tarif Pratik Ramazan Tarifleri

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labne ile Favori Ramazan Tarif '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    583
  • Anket Kapalı .
yaaa nasıl olcak cok merak edıyorumm ınsallah senınkıde cok guzel olurr yapınca bızede gosterırsın belkide dimii :KK200: :KK200: :KK60:
Lezzet te sıkıntı yok ama senin gibi sunum yapamam canım 🙈😄 zaten yapıyorum, ama ilk defa karamelize soğanlı yapacağım, soğanlar çok güzel oldu ama gerçekten, senin tarife bakarak yaptım 🤗şimdi köfteler de pişince , birleştirme zamanı 😋

Lezzet te sıkıntı yok ama senin gibi sunum yapamam canım 🙈😄 zaten yapıyorum, ama ilk defa karamelize soğanlı yapacağım, soğanlar çok güzel oldu ama gerçekten, senin tarife bakarak yaptım 🤗şimdi köfteler de pişince , birleştirme zamanı 😋
yaa çok sevindim afiyet olsun canım benim :KK74: :KK74:

yaa çok sevindim afiyet olsun canım benim :KK74: :KK74:
Benim de şöminem var ama yanmıyor şu an, o yüzden senin gibi yapamam, yoksa yapardım🤣🤣🤣🤣 şaka bir yana gerçekten çok özenli oluyor senin sunumların canım, çok beğeniyorum 🥰

Benim de şöminem var ama yanmıyor şu an, o yüzden senin gibi yapamam, yoksa yapardım🤣🤣🤣🤣 şaka bir yana gerçekten çok özenli oluyor senin sunumların canım, çok beğeniyorum 🥰
Şimdi şömine falan karıştırmayın:70:

alsem alsem de şömine olmasa ne olacak, onun şömineye ihtiyacı yok ki, sunumları yıkılıyor zaten 🤩🤩🤩
Oylama henüz bitmedi ,değişebilir:)Ama Alinazik yalnız olsaydı yani etrafındakiler bu kadar ön planda olmasaydı.Biz bu kadar oy alamazdık:)

Oylama henüz bitmedi ,değişebilir:)Ama Alinazik yalnız olsaydı yani etrafındakiler bu kadar ön planda olmasaydı.Biz bu kadar oy alamazdık:)
Bebişim, zibilyon tane fotoğraf attım. Yakınlardan birini koysaydın 😂 mesela bunu 🤔
36980BC7-571A-4022-991F-90C4153CBCCC.png

Back