- 4 Kasım 2019
- 27.411
- En iyi cevaplar
- 1
- 96.230
- 598
- 29
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyiyim kuzum,sen nasılsın?Nasılsın cennam![]()
vaz geçemiyozda
![]()
Bende iyiyim canım benim şükür fırsat buldummu geliyorumİyiyim kuzum,sen nasılsın?![]()
Vazgeçmek yok tabii
![]()
İyi yapıyorsun canımBende iyiyim canım benim şükür fırsat buldummu geliyorum![]()
![]()
![]()
Allah kolaylık versin kukrişimBende söyledim şimdi.ay temizlik yapıyorum araya ödevleri atma işi gordi başım kazan şuan
![]()
Sağol canım benim bir yemek yiyeyim de vitamin alayım sonra devamAllah kolaylık versin kukrişim![]()
Lezzet te sıkıntı yok ama senin gibi sunum yapamam canımyaaa nasıl olcak cok merak edıyorumm ınsallah senınkıde cok guzel olurr yapınca bızede gosterırsın belkide dimii![]()
![]()
![]()
yaa çok sevindim afiyet olsun canım benimLezzet te sıkıntı yok ama senin gibi sunum yapamam canımzaten yapıyorum, ama ilk defa karamelize soğanlı yapacağım, soğanlar çok güzel oldu ama gerçekten, senin tarife bakarak yaptım
şimdi köfteler de pişince , birleştirme zamanı
![]()
Benim de şöminem var ama yanmıyor şu an, o yüzden senin gibi yapamam, yoksa yapardımyaa çok sevindim afiyet olsun canım benim![]()
![]()
Şimdi şömine falan karıştırmayınBenim de şöminem var ama yanmıyor şu an, o yüzden senin gibi yapamam, yoksa yapardımşaka bir yana gerçekten çok özenli oluyor senin sunumların canım, çok beğeniyorum
![]()
Oylama henüz bitmedi ,değişebilir:)Ama Alinazik yalnız olsaydı yani etrafındakiler bu kadar ön planda olmasaydı.Biz bu kadar oy alamazdık:)
Asdddgahsjjdd
Yaaaaaa, teşekkür ederim