- 20 Mart 2008
- 141.363
- 212.703
- 1.423
- 60
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu sefer böyle olsun iddiam zaten yoktu Daha 5 hafta var, kısmetAma işte buda aynısı:)
Ben size sordum değiştirseydin:)
Ama arkadakilere göz kayıyor:)
Bu mu iddiasızbu sefer böyle olsun iddiam zaten yoktu Daha 5 hafta var, kısmet
Yav evet. Hiçbir iddia yok ortada. dümdüz çekimBu mu iddiasız
Aynen dümdüz çektikYav evet. Hiçbir iddia yok ortada. dümdüz çekim
Senin bakır sinilerin var bi kere hem de çekimin güzel. arkadaki kütükler filan. Elinde var kullanıyorsun Bende yok öyle süslü şeylerAynen dümdüz çektik
Eşim kayısıları budarken kesti onlarıSenin bakır sinilerin var bi kere hem de çekimin güzel. arkadaki kütükler filan. Elinde var kullanıyorsun Bende yok öyle süslü şeyler
işte elinde imkan varmış, kullanmışsın aşkısı. Benim öyle bir süs için illa almam lazım. Alsam nereye koyucam daha sonra? Amaaaann neyse, bir bir azalın da belki son haftalarda ihtimalimiz olurEşim kayısıları budarken kesti onları
Perde arkası var hiç göründüğü gibi değil
İlk ben yaptım canım 2015 te13 oy almışAma o zaman bildirim yoktuGene de çok üzülme diyorsun ben burada ilk kendim yaptım sanıyordum, benden önce yapan varmış demekki, bir anda aklıma gelmişti yoğurtla yenildiği için labneye yakışır diye düşünmüştüm ama senin sunumun ve nizami şekilde dizmen çok güzelleştirmiş tarifi
A hadi yaaa güzel tarif ama ya, çok nefis bir şey oluyorİlk ben yaptım canım 2015 te13 oy almışAma o zaman bildirim yoktu
Benim bundan başka şansım yokBu da oluor sanki şaşkınımişte elinde imkan varmış, kullanmışsın aşkısı. Benim öyle bir süs için illa almam lazım. Alsam nereye koyucam daha sonra? Amaaaann neyse, bir bir azalın da belki son haftalarda ihtimalimiz olur
Aynı ben bende de öyle farklı şeyler yok, çocukların yayıntısı yetiyor zatenişte elinde imkan varmış, kullanmışsın aşkısı. Benim öyle bir süs için illa almam lazım. Alsam nereye koyucam daha sonra? Amaaaann neyse, bir bir azalın da belki son haftalarda ihtimalimiz olur
Sahurda ilklerde olabileceğim bana uygun tarif yok.Ondan rahat olunNevreste bundan sonra katılma ki oyları bölme belli 1. Olacağın nasılsa
Şunları gördükçe balkonun camlarını söküp fırlatasım geliyoeBenim bundan başka şansım yokBu da oluor sanki şaşkınım
Ben aslında başka örtü kullanacaktım.Yöresel bir örtüSonra beyaz denedim.Daha iyi oldu
Bak şöyle
Eki Görüntüle 2823016
1998 de komşumuzdan öğrenmiştimA hadi yaaa güzel tarif ama ya, çok nefis bir şey oluyor
Filmlerin perde arkası gibi oldu o sunum burada mi yapıldı yaniBenim bundan başka şansım yokBu da oluor sanki şaşkınım
Ben aslında başka örtü kullanacaktım.Yöresel bir örtüSonra beyaz denedim.Daha iyi oldu
Bak şöyle
Eki Görüntüle 2823016
Niye yaŞunları gördükçe balkonun camlarını söküp fırlatasım geliyoe
İşte örtüyü değiştirdimFilmlerin perde arkası gibi oldu o sunum burada mi yapıldı yani
Ben de kayserili arkadaşımdan1998 de komşumuzdan öğrenmiştim