- 22 Temmuz 2017
- 44.468
- 131.941
- 598
Bugün lahmacun yapmıştımBen manti yaptığı bir gün gideceğim, yakınmış da
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugün lahmacun yapmıştımBen manti yaptığı bir gün gideceğim, yakınmış da
Bugün lahmacun yapmıştım
Sahur tariflerindeydi:)Orayı da hareketlendirelim belki katılım olur:)
Burası devammi halen ya
Tamam canım :)Sahur tariflerindeydi:)Orayı da hareketlendirelim belki katılım olur:)
Aşkolsun nevo, ben yapmıyor muyum yaniYa o her şeyi güzel yapıyor İlk fırsatta git
Bir KK beni anlamadı elticimYa o her şeyi güzel yapıyor İlk fırsatta git
Oraya ayağımız alışsın hadi ,gelBurası devammi halen ya
Ciceeem
Sende yapıyorsun canım Ama Yasmin'de gençte olsa 50 yıllık ev hanımı havası var:)Aşkolsun nevo, ben yapmıyor muyum yani
Ben biliyorum:)Bir KK beni anlamadı elticim
Kıymetimi bilemediler
Oh miss , afiyet olsun canım ben de ev yapımı ekmekli, ev yapımı hamburgerli hamburger Oriana nın yaptığındanBugün lahmacun yapmıştım
Ellerine sağlık canım, afiyet bal şeker olsunOh miss , afiyet olsun canım ben de ev yapımı ekmekli, ev yapımı hamburgerli hamburger Oriana nın yaptığından
Ben biliyorum:)
Bende söyledim şimdi .ay temizlik yapıyorum araya ödevleri atma işi gordi başım kazan şuanBugün lahmacun yapmıştım
yaaa nasıl olcak cok merak edıyorumm ınsallah senınkıde cok guzel olurr yapınca bızede gosterırsın belkide dimiiOh miss , afiyet olsun canım ben de ev yapımı ekmekli, ev yapımı hamburgerli hamburger Oriana nın yaptığından