• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif Pratik Ramazan Tarifleri

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labne ile Favori Ramazan Tarif '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    583
  • Anket Kapalı .
Günaydın deynebim :KK60:
Dün dolu, rüzgar ve yağmur. Bugün güllük güneşlik 🤣🤣
Sonuçlar çıktı mı canım?
Tiroit Usg ve böbrek temiz çıktı. Böbrekler temiz ama karaciğer yağlanması var biliyor musun dedi dr🤦‍♀️Dahiliyeye sevketti. İdrarda kan için bir süre sonra yine tahlil yaptır aynı çıkarsa üroloji bölümüne git araştırılsın dedi. Birinden rahatlasam başkası çıkıyor🙃

Tiroit Usg ve böbrek temiz çıktı. Böbrekler temiz ama karaciğer yağlanması var biliyor musun dedi dr🤦‍♀️Dahiliyeye sevketti. İdrarda kan için bir süre sonra yine tahlil yaptır aynı çıkarsa üroloji bölümüne git araştırılsın dedi. Birinden rahatlasam başkası çıkıyor🙃
Geçmiş olsun deynep. Karaciğer yağlanması annemde de 1. Dereceden çıktı. Tamamen bel blgesindeki yağlanma yüzünden. Kilo verince geçer dedi doktor. Diyet yapıyor Şimdi annem. Yine iş yerindeki bi abide vardı, o da aynı şekilde diyetle kurtuldu. Üzülme hiç.

Günaydın. Kalbim pır pır, ellerim ayaklarım soğuk soğuk terliyor Benim de. Bugün yumurta Takibi yapan doktora gidicem. Bu doktorun, geçen gün yaptırdığım işlemden haberi yok. olursa beni mıçar sıvar. Ters bir herif zaten. Aşağısı da geçmedi. Napçam bilmiyorum. Acayip stresliyim kızlar. Uykularım kaçıyor.

İdrarda kan hala devam ediyor mu canım?
Etmiyor ise, kum dökmüştür.
Rahat olun canım🤗😘🎈😍

Günaydın. Kalbim pır pır, ellerim ayaklarım soğuk soğuk terliyor Benim de. Bugün yumurta Takibi yapan doktora gidicem. Bu doktorun, geçen gün yaptırdığım işlemden haberi yok. olursa beni mıçar sıvar. Ters bir herif zaten. Aşağısı da geçmedi. Napçam bilmiyorum. Acayip stresliyim kızlar. Uykularım kaçıyor.
Günaydın yavrimu🤗🎈😍😘
Usg cihazını yerleştirirken bakmaz ise, anlamaz 🤣🤣

Günaydın yavrimu🤗🎈😍😘
Usg cihazını yerleştirirken bakmaz ise, anlamaz 🤣🤣
İnşallah bakmaz. Acaba karından mı istesem ya? Gerçi ben bugün yumurta takibine gitmicem. Esas kontrol pazartesi günü. Bugün hipnoz için gidicem ama ya gelmişken bakalım derse? Temiz değilim filan mı desem acaba bakmaması için?

Back