Eşimin müdürü pozitif çıktı ya her dakika beraberler ,onda da sırt ağrısı başladı bende de öyle başladı dedi hemen bizide gönderdi teste verdik geldik eve
öyle canım nasıl biter bilmmiyorum ki
insanlar umursamaz korkmuyor bu kafayla bitmez zaten
burda mantı günleri gezmeler hiç bitmiyor,ben anneme kardeşlerime gitmiyorum ayda yılda bir görüyorum.
Panik yapma bak rahat ol:)Her şeyin hayırlısı:)Çocukları biraz uzak tut ne olur ne olmaz.Sana bulaşmamışta olabilir.
Bitkisel bir şeyler içmeye başla.Zencefil.zerdeçal,bal,limon falan:) şunu biraz azalt :)
öyle canım nasıl biter bilmmiyorum ki
insanlar umursamaz korkmuyor bu kafayla bitmez zaten
burda mantı günleri gezmeler hiç bitmiyor,ben anneme kardeşlerime gitmiyorum ayda yılda bir görüyorum.
Eşimin müdürü pozitif çıktı ya her dakika beraberler ,onda da sırt ağrısı başladı bende de öyle başladı dedi hemen bizide gönderdi teste verdik geldik eve
Neden gidiyolar iste korkmuyolarmi
Ben gitmiyorum gecen birisi öldü 7sine kadar okutmuslar 5kisi gelmis biriside demiski tüh yaziklar olsun koca mahalleden 5kisimi geldi
Ben neredeyse ilk 1 sene gitmedim annemlere.Abim kardeşim aynı binada ve görüyorum ki gelinler gezmede arkadaştı aileydi.Eşim de sen bir yere gitmiyorsun ,dikkat ediyorsun ,onlar dikkat etmiyor yine de yanında ,boşuna gitmiyorsun dediBaktım annem de gitmiyorum diye üzülüyor,Haftada veya 10 günde bir gidiyorumAma çoğalmış artık gidemem bir süre.İnsan sadece kendisi için değil ailesi için de korkuyor