- 20 Mart 2008
- 141.554
- 213.040
- 1.423
- 60
Eve bağlatmadın demi interneti,iş yerindesin şimdi demi oradan bağlanma durumun yokmuEvet merviş ama böyle konuşmaya devam edersem yakındır suyunu çekmesi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eve bağlatmadın demi interneti,iş yerindesin şimdi demi oradan bağlanma durumun yokmuEvet merviş ama böyle konuşmaya devam edersem yakındır suyunu çekmesi
haa iyi ozaman bir dahakine bende katılayımOylama 3 gün sürecek. Bitince hemen yeni konu açılır minnoş
Illa dibini siyiricam mervişim rahat durmuyomidareli kullan o zaman sosyalimm
Oh süper gözün aydın hemso neden oruç tutma dedi hemsoTurp gibiymişim,sıkıntı yokmuş,oruç tutma bu sene daha iyi dedi. Eve gidince gelirim
Bende soruyorum bakarım diyor halabunu bende hep soruyorum
Gözün aydın olsun şekercim tutma sende bu sene sağlığın daha önemliTurp gibiymişim,sıkıntı yokmuş,oruç tutma bu sene daha iyi dedi. Eve gidince gelirim
Ben çalışmıyorum çiçeem evdeyim bağlanmadıEve bağlatmadın demi interneti,iş yerindesin şimdi demi oradan bağlanma durumun yokmu
Ben seni çalışıyor diye biliyordum ya,o zaman neti bağlatmak farz oldu sana telden dayanmaz netteBen çalışmıyorum çiçeem evdeyim bağlanmadı
Masallah hemsomTurp gibiymişim,sıkıntı yokmuş,oruç tutma bu sene daha iyi dedi. Eve gidince gelirim
sonra gozumuz yaslı senı beklıyoruz amaaIlla dibini siyiricam mervişim rahat durmuyom
katılayım vallah
ooo habibi gunaydınn nerelerdesın sen yeeaaaaGönaydınnn
Heryerdeyimooo habibi gunaydınn nerelerdesın sen yeeaaaa
seni goremedıgım için endişelendimmHeryerdeyim
kız unuttun beniyasminsay sanada geçmiş olsun nasıl oldun
habibii yenileri kandırmaya calısır dikkat et gazozunu kabul etme hemenkız unuttun beni