- 24 Mart 2020
- 9.926
- 35.710
- 498
- 32
Tahlil vermiş de Jenna şeker çıkmaz inşallah demiş onun için yazdımBen yoktum bugün de, yine kime ne oldu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tahlil vermiş de Jenna şeker çıkmaz inşallah demiş onun için yazdımBen yoktum bugün de, yine kime ne oldu?
Ben pazarımı da son dönemde marketten yaptığım içinGenelde toplu alırız ,pek eksiğim olmaz
Jenna16 cancağzım, haber var mı?Tahlil vermiş de Jenna şeker çıkmaz inşallah demiş onun için yazdım
Ekşınsız gün olur mu hiçBdv de pusuya yattım ekşinli konu açılsın hemen damliycam
Bizde öyle yapıyoruz canımPazara pek gitmiyoruz.Ben pazarımı da son dönemde marketten yaptığım için
Mune'de hemen uçursunBdv de pusuya yattım ekşinli konu açılsın hemen damliycam
Ceza puanima bir bakayım ona göre mikserleyip mikserlemeyecegime karar verecegimEkşınsız gün olur mu hiç
Banın uzun olmaz inşallah
O sana armağan ediyor olmasınGulben ergenden uçacaksın şarkısını Mune hediye ediyorum
Yermi ha yermi yermiiiiiiiiO sana armağan ediyor olmasın
Titreme ya da ağız kuruluğu mu var acabaJenna test yaptırmış.Şekerden şüphelenmiş olabilir
Benim hiç cezam yokCeza puanima bir bakayım ona göre mikserleyip mikserlemeyecegime karar verecegim
Benimde hiç yok hem de hiiiccccccBenim hiç cezam yok
Nasıl bir şey o
Ellerine sağlık yasocum. Döktürmüşsün yine
Sağolasın canım benimEllerine sağlık yasocum. Döktürmüşsün yine
Bilmiyorum bende akşam öğrendimTitreme ya da ağız kuruluğu mu var acaba
Aile hekimliğinde mi örnek verdi acabaBilmiyorum bende akşam öğrendim