- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
- 828
Bence bu sunumun güzel canimSen üstesinden gelirsin, bu grubun sunumsuz’u benim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence bu sunumun güzel canimSen üstesinden gelirsin, bu grubun sunumsuz’u benim
Çekimlerinin kalitesi arttı,Klasikten vazgeçemiyorum ama
Dudiş için de arada yap benceTmm yasi kolay olsun sen yap ben yerim
BencedeBence bu sunumun güzel canim
Kendini neden begenmezki insanlarBencede
Bence bu sunumun güzel canim
Sadece artık hangi yönden-açıdan çekim yapacağımı ve ışığı kontrol etmeyi biliyorum. Yoksa telefonum aynı külüstürÇekimlerinin kalitesi arttı,
Yok yok mantiSadece artık hangi yönden-açıdan çekim yapacağımı ve ışığı kontrol etmeyi biliyorum. Yoksa telefonum aynı külüstür
Onu öğrenmek çok önemli canımSadece artık hangi yönden-açıdan çekim yapacağımı ve ışığı kontrol etmeyi biliyorum. Yoksa telefonum aynı külüstür
Bende hiç beğenmemKendini neden begenmezki insanlar
Kendimi beğenmemek değil bu canım. Ben yeni sunumlar türetemiyorum, fikir oluşturamıyorumKendini neden begenmezki insanlar
Sen begenmezsen biz napalim nevoşBende hiç beğenmem
Benimde ayni sey napalim nereye gideyimde sunayim imkanlarim bukadarKendimi beğenmemek değil bu canım. Ben yeni sunumlar türetemiyorum, fikir oluşturamıyorum
Bu sebeple hep birbirine benziyor sunumlarım
İşte fikir alışverişi yapmak lazımİlla benimle olması gerekmiyor:)Ya da netten sunum bakmak lazım:)Kendimi beğenmemek değil bu canım. Ben yeni sunumlar türetemiyorum, fikir oluşturamıyorum
Bu sebeple hep birbirine benziyor sunumlarım
Tarifim alıp dışarı çıkılacak bir tarif değil yoksa dışarıda çekerdimBenimde ayni sey napalim nereye gideyimde sunayim imkanlarim bukadar
Benim imkânım var iken yokBenimde ayni sey napalim nereye gideyimde sunayim imkanlarim bukadar
Otantik takılman lazım elticimTarifim alıp dışarı çıkılacak bir tarif değil yoksa dışarıda çekerdim
Benim hic cikma gibi bir lüksüm yokTarifim alıp dışarı çıkılacak bir tarif değil yoksa dışarıda çekerdim
Oda yeter ne yapalımEn azından ışık iyi oluyorBenim imkânım var iken yok
Bahçede sunum yapmaya kalksam, illâki camdan kapıdan sesler gelir ve dibimde biterler
Evin arka balkonuna tıkıldım kaldım
Aynı fikirdeyimOtantik takılman lazım elticim
Yetiyor zatenOda yeter ne yapalımEn azından ışık iyi oluyor