- 20 Mart 2008
- 141.584
- 213.103
- 1.423
- 60
Sağol fülüzüm vatana millete hayırlı olsunHadi hayirli olsun abla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol fülüzüm vatana millete hayırlı olsunHadi hayirli olsun abla
Hoş geldin ablacımSelamın hellolar evdeyim geldim
BekliyoreKonu hala onaylanmadı
Seni eledik fülüzümBekliyore
Allah razi olsun yaptim yedim güzel olmustu ellerime saglikSeni eledik fülüzüm
Hoş gördüm kuzum sağolHoş geldin ablacım
Katıldın demi sende oleyyy beeeKonu hala onaylanmadı
Abla ben çıktan açtım ya konumu fülüzümü diyorum açtı konusunu ama kilitli halaHoş gördüm kuzum sağol
Katıldın demi sende oleyyy beee
Hımm güzel olmuştu gördümAllah razi olsun yaptim yedim güzel olmustu ellerime saglik
Teşekkür ederim ablacimE Elif_Eylul gördümm gördümm muhteşem olmuş
Tadı da güzel tabagi cekip atayimmioglan göturduHımm güzel olmuştu gördüm
Ayy çiçeem aklım sendeydi nasılsın hadi keyif zamanıSelamın hellolar evdeyim geldim
Güzel olmazmı kız çıtırları batır ye afiyet şeker olsunTadı da güzel tabagin cekip atayimmioglan göturdu
Harika olmuş ellerine sağlık olsunAllah razi olsun yaptim yedim güzel olmustu ellerime saglik
Heeee valla dopru dedin lazanya yapmıştın yaa unuttum bir andaAbla ben çıktan açtım ya konumu fülüzümü diyorum açtı konusunu ama kilitli hala
Çok güzel olmuşTeşekkür ederim ablacim
İyiyim cicemmm sağol eşim bıraktı gene işe gittiAyy çiçeem aklım sendeydi nasılsın hadi keyif zamanı
Ne diyorsun abla açılmasamı fülüzün konusu gördük beğendik tamamdırHarika olmuş ellerine sağlık olsun
Heeee valla dopru dedin lazanya yapmıştın yaa unuttum bir anda
Çok güzel olmuş
Canımsınİyiyim cicemmm sağol eşim bıraktı gene işe gitti
Yok anacım kıyamam onada açılsın hemen konusuNe diyorsun abla açılmasamı fülüzün konusu gördük beğendik tamamdır
resimlere baktık yeter mi diyosun evvoşNe diyorsun abla açılmasamı fülüzün konusu gördük beğendik tamamdır