- 28 Haziran 2011
- 61.355
- 154.260
- 898
Piyanonun basında hayallere dalardık belki kukrisimAptall diyor aptall burası ziyagil yalısı değil
Matmazel olsak yeterdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Piyanonun basında hayallere dalardık belki kukrisimAptall diyor aptall burası ziyagil yalısı değil
Matmazel olsak yeterdi
Yok yaww ucundan eccük baktimÇıkmıyormu dudiş bağımlısı oldu çıktı he tarifte almıyor orayamı meyilli acaba
Ruhumuz matmazel bee ne de olsa bize her yol Paris her yer RomaPiyanonun basında hayallere dalardık belki kukrisim
Evet bende izledim arada bakıyorum bişey bulamayınca aşkı memnuda bu kadar iyi oynamıyorduBende izlemiyorum artık hiç canım
Bunu instada gördüm de komigime gitti
Ayy izleme cennam acıların çocuğu batu işte iyi oynuyor
Tabii siz anneleri tarafından size emanet edilen çocuklara her bakımdan yetersiz gördüğünüz bir kadının bakmasına şiddetle karşısınız ama
Bihterin de ezberi kuvvetli imiş yani bir bakışta hemen nasıl kazimis aklınaTabii siz anneleri tarafından size emanet edilen çocuklara her bakımdan yetersiz gördüğünüz bir kadının bakmasına şiddetle karşısınız ama
NeyyyAkli fikri orda
Böyle bir şeydi sanki
Dogru mu kalmış aklımda asko ?Bihterin de ezberi kuvvetli imiş yani bir bakışta hemen nasıl kazimis aklına
Orda yaptığı tek şey aaa babam geldi Behlül geldibebeydi ablasıEvet bende izledim arada bakıyorum bişey bulamayınca aşkı memnuda bu kadar iyi oynamıyordu
Havalar,cokzel cok
Aşko sende gizli hayranlık sezdim evet hepsi doğruDogru mu kalmış aklımda asko ?
Daha iyisi olamazdıBöyle bir şeydi sanki
Yaşıyoz bu hayati be kukrişRuhumuz matmazel bee ne de olsa bize her yol Paris her yer Roma
Oturup izlemeden böyleAşko sende gizli hayranlık sezdim evet hepsi doğru
Sağol kuzumDaha iyisi olamazdı
Ooooooo hemsoooooHavalar,cokzel cok