- 24 Eylül 2018
- 98.558
- 295.041
- 698
Hadi bakalımDönüşüm muhteşem olacak o zaman
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi bakalımDönüşüm muhteşem olacak o zaman
Ben bi mutfağa bakayim beni beni sosyaliYalının mutfağında konuşuyorlar hep
Hangi işlerHiç işte iş güç canısı
Interesting olaylar var hemsoOrdan buraya uğruyorlar
Ben bi mutfağa bakayim beni beni sosyali
Ben o günden beri girip okumadım meğer çok yanlış anlamışım olayı üstüne bide 4. İçin iyi dileklerde bulundumOrdan buraya uğruyorlar
Bulaşık çamaşır işte ne olacak başka sosyalimHangi işler
Ah benim kuzumu kirleteceklerdi Sen burdan ayrılma,en fazla profillere kadar yüzBen o günden beri girip okumadım meğer çok yanlış anlamışım olayı üstüne bide 4. İçin iyi dileklerde bulundum
Tmm o zaman ben kendi cöplugumün mutfağına bi bakayım kukrişko
Cennam yaaaaAh benim kuzumu kirleteceklerdi Sen burdan ayrılma,en fazla profillere kadar yüz
Evvoş yaaa guldurdun beniBen o günden beri girip okumadım meğer çok yanlış anlamışım olayı üstüne bide 4. İçin iyi dileklerde bulundum
Beni hiç etmiyor hemsomInteresting olaylar var hemso
Ben kirlendim miAh benim kuzumu kirleteceklerdi Sen burdan ayrılma,en fazla profillere kadar yüz
O benim iç sesim sabahları evde gözlerim bir Katya görmeyi ümit edince çıkıyorTmm o zaman ben kendi cöplugumün mutfağına bi bakayım kukrişko
Ben sana burdan bakıyorum,çok açılma, kovalarinla kumdan kale yapCennam yaaaa
YooEvva anlamadan yazmis,sen konuyu biliyorsun da yazıyorsun hemsomBen kirlendim mi
Kız vallahi bak gir bak ne yazmışım kendimde değildim olayı çözemeden dalmışım olayaEvvoş yaaa guldurdun beni
Oyyyyyy guduuuwwwwBen sana burdan bakıyorum,çok açılma, kovalarinla kumdan kale yap
Oyyyyyy guduuuwwww
Katya olmayı biz seçtik kukriş galibaO benim iç sesim sabahları evde gözlerim bir Katya görmeyi ümit edince çıkıyor