- 4 Kasım 2019
- 27.411
- 1
- 96.230
- 598
- 29
Sen beni hep gözetle sana kumdan kalplerde yaparımBen sana burdan bakıyorum,çok açılma, kovalarinla kumdan kale yap
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen beni hep gözetle sana kumdan kalplerde yaparımBen sana burdan bakıyorum,çok açılma, kovalarinla kumdan kale yap
Önceden bende bilmiyordum hemso sonra öğrendimYooEvva anlamadan yazmis,sen konuyu biliyorsun da yazıyorsun hemsom
Gördüm gördümKız vallahi bak gir bak ne yazmışım kendimde değildim olayı çözemeden dalmışım olaya
Yaa anlastik canımmSen beni hep gözetle sana kumdan kalplerde yaparım
E hala orda diyollaÖnceden bende bilmiyordum hemso sonra öğrendim
Garibin yüzü gülürmü hiç bizimki güldüGördüm gördüm
Katya olmayı biz seçtik kukriş galiba
Yogum ben yogum yoguumE hala orda diyolla
Çıkmıyormu dudiş bağımlısı oldu çıktı he tarifte almıyor orayamı meyilli acabaE hala orda diyolla
yav he heYogum ben yogum yoguum
Akli fikri ordaÇıkmıyormu dudiş bağımlısı oldu çıktı he tarifte almıyor orayamı meyilli acaba
Ayy kukrişim hiç sarmadı bu sene beni batuda hakatten rolden çıkamıyorAptall diyor aptall burası ziyagil yalısı değil
Matmazel olsak yeterdi
Cenna dan kaçamazsınYogum ben yogum yoguum
Şapşik seni yaaaGaribin yüzü gülürmü hiç bizimki güldü
Sosyalin dudiş günlüğüAkli fikri orda
Hiç izlemiyorum,neler yapıyor?Ayy kukrişim hiç sarmadı bu sene beni batuda hakatten rolden çıkamıyor
Şapşik seni yaaa
Sosyalin dudiş günlüğü
Bende izlemiyorum artık hiç canımAyy kukrişim hiç sarmadı bu sene beni batuda hakatten rolden çıkamıyor
Ayy izleme cennam acıların çocuğu batu işte iyi oynuyorHiç izlemiyorum,neler yapıyor?