- 20 Mart 2008
- 141.603
- 213.142
- 1.423
- 60
Pideyi alayım başlayacam yapmayapaylaşacam diyor heycanlandırıyor bizi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pideyi alayım başlayacam yapmayapaylaşacam diyor heycanlandırıyor bizi
Heyecan yapıyor desenepaylaşacam diyor heycanlandırıyor bizi
Butun hersey tıklım tiklım var beyaz yeri bos tövbe estağfurullahsanki hey allahım yaa
Evet bugün yapcambugun olur muuu
profıl fotosunda eylul ne kadar mutlu yıneKismet canim nediyim
Başka migrosa gitKismet canim nediyim
inan cok buyuk sanssızlık olmus fuluzum sınandın resmenButun hersey tıklım tiklım var beyaz yeri bos tövbe estağfurullah
Günaha girmicem günaha girmicem
Yok bea nevoş yoğurt aldım pide lazım bide çıkmamış daha onu beklşiyorumHeyecan yapıyor desene
Sehir merkezinde 1tane var bana göreBaşka migrosa git
Senin tarifte pide yok sunumda mı lazımYok bea nevoş yoğurt aldım pide lazım bide çıkmamış daha onu beklşiyorum
Nediyimki yaaainan cok buyuk sanssızlık olmus fuluzum sınandın resmen
Oda şansaSehir merkezinde 1tane var bana göre
üzüldümNediyimki yaaa
Eşin gitmiyor mu hiç merkezeO çıkınca baksınNediyimki yaaa
sabırsızlıkla bekliyoruzzzzPideyi alayım başlayacam yapmaya
Kız şimdi şöyle oluyir biz bir evdeyiz bilmem artık orası kimin Evi sohbet muhabbet biseyler oluyor pek hatırlayamıyorum oralarini biseyler yapıyoz beraber evde sonra bahçeye çıkıyoruz hazırlanmışiz ayaküstü konusuyoz biyere gideceğiz belli sonra uyandımbende ıyıyım nevoşum perinin isabeli nasıl gordugunu merak edıyorum
Artik òyle yapcazEşin gitmiyor mu hiç merkezeO çıkınca baksın
guzelmiş kesin isabelin evıdırKız şimdi şöyle oluyir biz bir evdeyiz bilmem artık orası kimin Evi sohbet muhabbet biseyler oluyor pek hatırlayamıyorum oralarini biseyler yapıyoz beraber evde sonra bahçeye çıkıyoruz hazırlanmışiz ayaküstü konusuyoz biyere gideceğiz belli sonra uyandım
baloncugummm