- 29 Nisan 2015
- 31.363
- 105.540
- 598
Toto aciktada kalmış olabiliroooo guzel ruya hayra yorulur o zaman pericim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Toto aciktada kalmış olabiliroooo guzel ruya hayra yorulur o zaman pericim
Kasiyerler de ne meraklı oluyor nerden kazandın nasıl yaptın giibi gbiibursada o civarlarda odul kazanan kımkı baska acaba dur bı sharlock holmeslık yapalım
Bursa genelin de sıkıntı var demek kiasosyal garibimde alamadı ki daha
Hoş gördüm mavişim sağolHoş geldin abla
Kesin periyi mapısa tıktırmıştırbende ıyıyım nevoşum perinin isabeli nasıl gordugunu merak edıyorum
Hoş gördüm mervişimhosgeldın abla
olsun sen yınede hayra yorda tot yu motoyu karıstırma sımdıToto aciktada kalmış olabilir
olabilir mavişimm kesinBursa genelin de sıkıntı var demek ki
Orisss yaaolsun sen yınede hayra yorda tot yu motoyu karıstırma sımdı
Orisss yaa
Yazsın bakalımbende ıyıyım nevoşum perinin isabeli nasıl gordugunu merak edıyorum
Zaten ohaaaa oneymis falan oldu karti cikartip 1tane deneyelim dedi ama peynir yokHerkes aldı sadece 2 kişi kaldınızNiye vermesinler hiç sorun çıkmıyor
İyiki nickiniz ne diye sormuyorlarKasiyerler de ne meraklı oluyor nerden kazandın nasıl yaptın giibi gbii
çok iyilermiş oyle gormus ama totonun acıkta kalmasına yoruyor kendılerıYazsın bakalım
Şansa bak yaaaZaten ohaaaa oneymis falan oldu karti cikartip 1tane deneyelim dedi ama peynir yok
İşte şaşırıyorlar,nasıl yaptın bizde yapalım diyorlar.İşinizi garantiye alın küçük migroslara gitmeyinZaten ohaaaa oneymis falan oldu karti cikartip 1tane deneyelim dedi ama peynir yok
banada sormustu kasıyer bende duymamazlıktan geldım sonra tekrarlayınca sorusunu pınarın ınstargahgsjagsm sayfasından dedimKasiyerler de ne meraklı oluyor nerden kazandın nasıl yaptın giibi gbii
Orası öyle tabiçok iyilermiş oyle gormus ama totonun acıkta kalmasına yoruyor kendılerı
5 m den alırım her daım işimi sansa bırakmamİşte şaşırıyorlar,nasıl yaptın bizde yapalım diyorlar.İşinizi garantiye alın küçük migroslara gitmeyin
Bende öyle yaptım canım5 m den alırım her daım işimi sansa bırakmam
Bende öyle yaptım canım