- 18 Kasım 2020
- 20.513
- 49.502
Benim doğuştan sol troit yok sağda çalışmayı bırakmıştı hatta ben 4 sene falan çektim bu kabızlığı E Elif_Eylul suyu da çoğalt canımTiroid hepimizde var maalesef
Asiri şekerli,aklıma gelince midem bulanıyor halaBen de çok zorla içerdim sağlık ocağındaki doktor yazmıştı ben sonradan diyetisyene gittim o dahiliyeden tahlil yapınca herşey ortaya çıktı
O çok su içer zaten,sağlıklı beslenir,spor yaparBenim doğuştan sol troit yok sağda çalışmayı bırakmıştı hatta ben 4 sene falan çektim bu kabızlığı E Elif_Eylul suyu da çoğalt canım
Bekunis miAbla bende de vardı o böyle ben haftada 1 giderdim afedersin sonra doktor ilaç falan verdi dur ismini bulursam sana atayım randevu alana kadar al iç çocuklara da veriyorlar hatta o ilaçtan
Duphelac canımBekunis mi
DuphalacmisBekunis mi
Buna rağmen var demek hastahane şart demekkiO çok su içer zaten,sağlıklı beslenir,spor yapar
Bende içerken öyle olurdumAsiri şekerli,aklıma gelince midem bulanıyor hala
İçmesi zaten kabusBende içerken öyle olurdum
Kesinlikle gitmeliBuna rağmen var demek hastahane şart demekki
Randevu yok ki,acilden giriş yap,karnım çok ağrıyor,1 haftadır wc sorunum var de
Tamam canim gitcem esime soyleyim araba bulalim gidelimBütün randevular kapalı Fakülte'de hemsom ,acil şart E Elif_Eylul
Tamam hemsom,çok iyi olurTamam canim gitcem esime soyleyim araba bulalim gidelim