- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Kabiz oluyo iste benim gibi afedersin makatinda catlama olmus kabizliktan oyuzden amelyat olduNe ameliyatı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kabiz oluyo iste benim gibi afedersin makatinda catlama olmus kabizliktan oyuzden amelyat olduNe ameliyatı?
Facia bir şey,baklava surubundan daha sekerliAttim ben onu çope gecen dahiliyeye gittimya onu vermisti
Iste benim bunye sacma salak biseyAma çok işe yaradı bende
Abla troitlerine batırdın mıBunu kullandim canim bana fayda etmedi bekonis vardı onuda kutu kutu ictim oda karin agrisiyla birden bosaltim yapiyo onuda ablam kullandi amelyat oldu
DulcoSoft varmış,iyiymiş,tatsızmış Ablana da gecmis olsunKabiz oluyo iste benim gibi afedersin makatinda catlama olmus kabizliktan oyuzden amelyat oldu
Allah yardımcın olsun canım iyi bir hekime görünIste benim bunye sacma salak bisey
Baktirdim canim onada ilac verdi oda banamisin demedi ama jennanin dedigi gibi fakulte yolu görunduAbla troitlerine batırdın mı
Benim tansiyon 500 olmuştu o ara fazla şekerdenBende nefret ederim şekerden ama içtim baya işe yaradı
Sagol canimDulcoSoft varmış,iyiymiş,tatsızmış Ablana da gecmis olsun
Hiç bir şey ise yaramamisti,Bekunis,Duphalac,en sonunda zaten olan olduBaktirdim canim onada ilac verdi oda banamisin demedi ama jennanin dedigi gibi fakulte yolu görundu
Surupmus canım bu daSagol canim
Odami hapmi surupmu
Sen de mi kullandınBenim tansiyon 500 olmuştu o ara fazla şekerden
Bir arastirmaya gireyim fakulteden nasil randevu alcaz acile gidiliyomuki ordaSurupmus canım bu da
Evet evet ,bilirim o facia tadıSen de mi kullandın
Bende troitten tedavi oldum hipotroidiydim şuan normal ama yılda bir kez baktırıyoeum kabızlığımın sebebi troitin çalışmamasıydı benim kiBaktirdim canim onada ilac verdi oda banamisin demedi ama jennanin dedigi gibi fakulte yolu görundu
Randevu yok ki,acilden giriş yap,karnım çok ağrıyor,1 haftadır wc sorunum var deBir arastirmaya gireyim fakulteden nasil randevu alcaz acile gidiliyomuki orda
Tiroid hepimizde var maalesefBende troitten tedavi oldum hipotroidiydim şuan normal ama yılda bir kez baktırıyoeum kabızlığımın sebebi troitin çalışmamasıydı benim ki
Ben de çok zorla içerdim sağlık ocağındaki doktor yazmıştı ben sonradan diyetisyene gittim o dahiliyeden tahlil yapınca herşey ortaya çıktıEvet evet ,bilirim o facia tadı