- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Tamam gitcemNe zaman
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam gitcemNe zaman
Kiz 6tane kahve icen ben ama 1tane icmeyince sok oldu sanirim
Hadi senin olsunSorunun mu,benim mi?
Bana ulan dedi hemen üslup şeysinden kibleyeyimUlan nereye gideyim sokaga cikma yasagi var minubus bile yok
Hayir canim
Yok ben yedim. Çok şükürSen desen ki bugün yemek yemedim,sana da inanamam alsem aynısı kahve için gecerli
Kızsın sana da çalışsınTembel teneke
Merci
Hadi senin olsun
Bana ulan dedi hemen üslup şeysinden kibleyeyim
Yok ben yedim. Çok şükür
Abla bende de vardı o böyle ben haftada 1 giderdim afedersin sonra doktor ilaç falan verdi dur ismini bulursam sana atayım randevu alana kadar al iç çocuklara da veriyorlar hatta o ilaçtanMalesef kronik bagirsak tembelligi
İnanayım mıTamam gitcem
Hakkaten ulan yazmisim
Hadi senin olsun
Bana ulan dedi hemen üslup şeysinden kibleyeyim
Yok ben yedim. Çok şükür
Karnına sıcak Su torbası koy. Ayaklarını da sıcak suya sok. Bi de bunu dene. Ha bir de doktor bana bağırsaklarımı sağdan sola doğru ovmamı söylemişti.Tamam gitcem
Hıhıİnanayım mı
Hımmmm yapayim bideKarnına sıcak Su torbası koy. Ayaklarını da sıcak suya sok. Bi de bunu dene. Ha bir de doktor bana bağırsaklarımı sağdan sola doğru ovmamı söylemişti.
Benim gazım olsun, hemen sıcak su torbası koyarım. Karnım yumuşar. Bende çok işe yarıyor.Hımmmm yapayim bide
Bunu kullandim canim bana fayda etmedi bekonis vardı onuda kutu kutu ictim oda karin agrisiyla birden bosaltim yapiyo onuda ablam kullandi amelyat olduE Elif_Eylul duphalac adı, günde 3 defa kullandım ben ama kahvede içme kabızlık yapıyor Türk kahvesi
Felaket şekerli o,insan komaya girerE Elif_Eylul duphalac adı, günde 3 defa kullandım ben ama kahvede içme kabızlık yapıyor Türk kahvesi
Ne ameliyatı?Bunu kullandim canim bana fayda etmedi bekonis vardı onuda kutu kutu ictim oda karin agrisiyla birden bosaltim yapiyo onuda ablam kullandi amelyat oldu
2seneye kadar hicbirseyim yoktu nasil oldu anlamis degilim gercektenBenim gazım olsun, hemen sıcak su torbası koyarım. Karnım yumuşar. Bende çok işe yarıyor.
Attim ben onu çope gecen dahiliyeye gittimya onu vermistiFelaket şekerli o,insan komaya girer
Bende nefret ederim şekerden ama içtim baya işe yaradıFelaket şekerli o,insan komaya girer
Ama çok işe yaradı bendeAttim ben onu çope gecen dahiliyeye gittimya onu vermisti