Bilmem artık:)Fairy nin bildirimini buranin ikinci bildirimi mi saniyorlar acaba oy vereni az oluyor![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilmem artık:)Fairy nin bildirimini buranin ikinci bildirimi mi saniyorlar acaba oy vereni az oluyor![]()
Seninde bayramın mübarek olsun canımMemeleketim kokan toyga ve tarhana corbasina gitti oyum bugunde tam da tarhana corbasi yapmiskendomates corbasi yuvalama geri kalan hepsinde gozum kaldi ellerimize saglik kizlar Ramazanimizida bitiriyoruz.Simdiden herkesin Ramazan bayrami mubarek olsun
![]()
Pp nın hakkını veriyorsunEşimi pubg oynamaya teşvik ettim![]()
Cok teşekkürler canimCanfeb yaptığın her şey çok güzel oluyor, sunumların da harika, lezzetleri de eminim ki çok güzeldir, geçen hafta 1.olmasaydın oyum sanaydı ama 1.olduğun için oylarımı sunumlarını beğendiğim
Dahliadivin 'in ayran aşı çorbasına ve
alimiyon ''un lebeniye çorbasına verdim ☺
Canfeb yaptığın her şey çok güzel oluyor, sunumların da harika, lezzetleri de eminim ki çok güzeldir, geçen hafta 1.olmasaydın oyum sanaydı ama 1.olduğun için oylarımı sunumlarını beğendiğim
alimiyon ''un lebeniye çorbasına verdim ☺
Çok çok teşekkür ederim canım, seninde sunumların her seferinde bir öncekinden iyi 1. olduğun günleri beraber görürüz inşallahCanfeb yaptığın her şey çok güzel oluyor, sunumların da harika, lezzetleri de eminim ki çok güzeldir, geçen hafta 1.olmasaydın oyum sanaydı ama 1.olduğun için oylarımı sunumlarını beğendiğim
alimiyon
Bence ondan değil burda 2 oy kullanma hakkın var fairy de 1 oy ya ondan ankete katılan oy sayısı düşük oluyordurFairy nin bildirimini buranin ikinci bildirimi mi saniyorlar acaba oy vereni az oluyor![]()
Bakalım bu haftanın şanslısı kim olacakOkadar beklentim yokki su yarismadan sirf aliskanlik oldugu icin katiliyorum hayatima bir heycan ekşın uğraş kattığı için![]()
her yarışmada aynı hislerle katıldım biliyor musun? fairy için de öyle nasılsa olmayacak boşver uğraşma çok diyerek katıldımOkadar beklentim yokki su yarismadan sirf aliskanlik oldugu icin katiliyorum hayatima bir heycan ekşın uğraş kattığı için![]()
Aslında katılıma göre yapıyordum.Ama burada alışkanlık oldu değişmesin dedim haksızlık olmasın:)Bence ondan değil burda 2 oy kullanma hakkın var fairy de 1 oy ya ondan ankete katılan oy sayısı düşük oluyordur![]()
Pp neydi algılarım kapalı şu anPp nın hakkını veriyorsun![]()
Rica ederim canımOyumu verince bir de ne göreyim en güzel sunumları ve en güzel tarifleri yapan kişilerden oy almışım ❤❤❤☺
En baştaNevreste ablacığım, oyun için ve bu yarışmalara verdiğin bütün emekler için çok teşekkürler
Canfeb
Dahliadivin
alimiyon sizlerin oyları da beni çok mutlu etti, çok teşekkürler
![]()
Oy sayisi az ama katilan kisi sayisi da az oluyor buraya goreBence ondan değil burda 2 oy kullanma hakkın var fairy de 1 oy ya ondan ankete katılan oy sayısı düşük oluyordur![]()
Profil foton.. hürremPp neydi algılarım kapalı şu an![]()
Kimin kismetiyse ona gitsin peynirlerBakalım bu haftanın şanslısı kim olacak![]()