• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çorbalar Pratik İftar Çorba Tarifleri II

En başarılı bulduğunuz ''Pınar Labneli İftar Çorbası '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    521
  • Anket Kapalı .
Aslında katılıma göre yapıyordum.Ama burada alışkanlık oldu değişmesin dedim haksızlık olmasın:)
Fairyde geçen hafta fazla oldu bir düşündüm 2 oy olsun :)Sonra dedim haksızlık olmasın:)
İki oy iyi ya her zaman bir oy olunca cok zorlaniyorum ben

Okadar beklentim yokki su yarismadan sirf aliskanlik oldugu icin katiliyorum hayatima bir heycan ekşın uğraş kattığı için 😆
Bunu ben yazmışım sanki 🤭😄😄😄
Çok çok teşekkür ederim canım, seninde sunumların her seferinde bir öncekinden iyi 1. olduğun günleri beraber görürüz inşallah :KK68:bir oyum daha olsa ayran aşina vericektim bende iyi olmuş:KK48:
Çok ama çok mutlu oldum yazdıklarınıza, çok teşekkürler tekrardan ☺🤗

19. katılımda olmuşum birinci daha dur hele senin kaç oldu😁
Ben ikinci yarismamda bir birincilik almistim gecen sene ramazan sofralarinda ondan sonra daha bisey yok valla ama bir senedir birkac yarismaya katilmadim gerisi hepsine katildim 😃

Rica ederim canım :KK200: ilk gördüğüm andan itibaren dedim, ben oyumun birini buna vereceğim :KK15:Emeğine sağlık:KK68:
Çooooook teşekkür ederim , ben de retro_hippo retro_hippo gibi 1.olmaktan daha çok mutlu ve onore oldum sizin oyunuzu aldığım için 🤗💕

Back