- 20 Mart 2017
- 15.709
- 57.946
şey yapsınlar pınarın karesi,pınarın küpüOlsun sen birdaha katılma profilinde yer kalmamış madalyaya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
şey yapsınlar pınarın karesi,pınarın küpüOlsun sen birdaha katılma profilinde yer kalmamış madalyaya
şey yapsınlar pınarın karesi,pınarın küpü
stüdyona kilim at yayılKoltukları sandalyeleri yıkadım , halıları da sildim evde oturacak yer kalmadi, çok zekiyim hepsini ayni zamanda yaptım
Burdan dönmez artıkamiinnn inşallah kesinleşmeden açıklamayayım dedim ama inşallah bi süpriz olmaz :)
Dün yağmur yağdı ya ıslak düşünmedim değil hava da esiyor:)tekli koltuğa örtü serdim oturdum bir süre sonra bir serinlik geliyor alttan alttanstüdyona kilim at yayıl
Olmaz ama arkidişşyaa utanıyorum da ama katılmayı da seviyorum
Tamam seneye ramazanaSöz veriyorum birdahaki pinarda ikinci gün tarif alicam
Belli olmaz kurbanda birdaha olur belkiTamam seneye ramazana
Corba yalan oldu o kopecigin adi paçiOyum kopecige
Çorba da çok güzel görünüyo ama.. şey gibi düşün sahne de diğer herşeyi ışığıyla sönük bırakan star gibi.. yoksa nimetin yeri ayrı tabiCorba yalan oldu o kopecigin adi paçi
Çok sevindim sizin kazanmanıza , ne güzel bir niyette bulunmuşsunuz ❤valla sofrada daha ümitliydim :)
o kadar popüler çorba var ki,hiç denenmemiş bi çorba riskti.ama kazanırsam ödülü çok güzel bir yere bayram kolisi olarak hediye edicem.belki o niyetimin yüzü suyu hürmetinedir
Anladim hemde cok iyiÇorba da çok güzel görünüyo ama.. şey gibi düşün sahne de diğer herşeyi ışığıyla sönük bırakan star gibi.. yoksa nimetin yeri ayrı tabi
Elllerine emeğine sağlık bu aradaAnladim hemde cok iyi
Sagol canim tesekkurkerElllerine emeğine sağlık bu arada
San sebastianAma kızlar Elalis gerçekten şimdiye kdr popüler yada daha önce birinci olan bir tarifi denemedi.. ilkleri aldı risk aldı.. sunumları ike maşallah kazanıyor.. sen katılma demeyin ama üzülüyor