- 20 Mart 2017
- 15.709
- 57.946
onu sanki karnıyarık için söylemiştin kankaElalis sana ne dedim.. kk patlıcanı sever demedim mi
çorbada sevdiklerini yeni öğrendik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
onu sanki karnıyarık için söylemiştin kankaElalis sana ne dedim.. kk patlıcanı sever demedim mi
Aklımızda bulunsuntabancayı doğrultu mu iş bitti
Var canım varAhu keşke
Yok canım,aldığı terlikler oldukça bilinen ,popüler bir marka,ama görüntü olarak öyle:)Yok artık... gerçekten oyle mi yapmış...oglumuzun ocağına incir ağacı diker Aman Allahim evlerden ırak...gitse kuaföre yüzüne gözüne bakım yaptirsa neyse de sırf banyo için 400tl ....oğlan bir sey demese bile üzülürdüm inan ...
Biliyorum,ama o markanın terlikleri gerçekten banyo terliğini andırıyorYa banyo terliği değil yaaaa, materyalinden öyle söylüyor. Allah bu gelinleri taş eylemesin
Bana he
Heheeyyttt bee ben nevroşumdan oy almışım siz sonuncu yapsanız ne olur eyy kk
Ayy fazla mı şeey yaptım neticede başka yarışmalar var
bonusum sen iste ben sana hep közlerim patlıcanBenimde oyum sana gitti hippo :)) bide o patlıcana tabiki Elalis köz patlıcan kalp ben
evet sanaBana he
Zaten bizi birdaha pinarin kapısından sokmazlar dur tadını çıkarayım azevet sana
yuvalamanı da alıp yuvarlanır mısın burdan
aynen bana da süpriz oldu bu :)İtiraf edeyim bu sefer senin alacağını hiç düşünmemiştim Elalis yayla ya da mantı alır diyordum
aaa niye pınar'ın kapısı herkese açıkZaten bizi birdaha pinarin kapısından sokmazlar dur tadını çıkarayım az
Pastaya patlıcan koy birinci olmazsan nolimonu sanki karnıyarık için söylemiştin kanka
çorbada sevdiklerini yeni öğrendik
Ayy cnn sen kazen in namını bilmiyorsun - onun oy verdiği sonuncu olur genelderetro_hippo bizim çorbalar kendi arasında yarışıyor son sıralarda yarışıyoruz ama olsun, maksat eğlence olsun
Nevreste 'nin oyunu aldık ikimiz de, ama benim senden bir farkım var K Kazen beyefendi benim çorbama oy vermiş