- 12 Nisan 2018
- 9.937
- 37.179
Kız meşhur dur kk nın patlıcan sevdasıretro_hippo patlıcan tezin de mantıklı, labneli sahur çeşidinde de patlıcanlı kanepe bayağı yüksek oy almıştı, bundan sonra biz de patlıcandan yürüyelim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız meşhur dur kk nın patlıcan sevdasıretro_hippo patlıcan tezin de mantıklı, labneli sahur çeşidinde de patlıcanlı kanepe bayağı yüksek oy almıştı, bundan sonra biz de patlıcandan yürüyelim
Tesekkurler canimBende yayla ve lebeniyeye verdim başarılar
Tesekkur ederizYayla ve lebeniye
Tesekkur ederimYayla corba sının fotoğrafına ve sunumuna bayıldım
Tiskurederiz efenimyayla çorbası ve düğün çorbasına
verdim herkesin eline sağlık hepsi nefis görünüyor
Nane kokusuna ve kopekcige dayanamadım
Farkettim sende kendinden ümidi kesmiştinaynen bana da süpriz oldu bu :)
Söz veriyorum birdahaki pinarda ikinci gün tarif alicam
Üstelik kazenden oy alma ihtimalin yok,sevmiyormusKız meşhur dur kk nın patlıcan sevdası
Öylemi diyorsunaaa niye pınar'ın kapısı herkese açık
valla sofrada daha ümitliydim :)Farkettim sende kendinden ümidi kesmiştin
yani halka açık bi yarışma sıra kapmıyoruz ki ayol herkesle eşit yarışıyoruz :)Öylemi diyorsun
yaa utanıyorum da ama katılmayı da seviyorum
denesene bi kategoridePastaya patlıcan koy birinci olmazsan nolim
ben zaten hiç popüler alamadımSöz veriyorum birdahaki pinarda ikinci gün tarif alicam
Belkide canım, Allah kabul etsinvalla sofrada daha ümitliydim :)
o kadar popüler çorba var ki,hiç denenmemiş bi çorba riskti.ama kazanırsam ödülü çok güzel bir yere bayram kolisi olarak hediye edicem.belki o niyetimin yüzü suyu hürmetinedir
Olsun sen birdaha katılma profilinde yer kalmamış madalyayayani halka açık bi yarışma sıra kapmıyoruz ki ayol herkesle eşit yarışıyoruz :)
amiinnn inşallah kesinleşmeden açıklamayayım dedim ama inşallah bi süpriz olmaz :)Belkide canım, Allah kabul etsin