- 19 Mart 2010
- 12.489
- 13.623
- 498
Allah razi olsun canim benim ❤Canım ya teşekkür ederim
İyiyim çok şükür. Nasıl oldun toparladın mı biraz sağlığın iyi dimi kendine çok çok iyi bak güzellik❤
Çok şükür eskiye göre İyiyim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah razi olsun canim benim ❤Canım ya teşekkür ederim
İyiyim çok şükür. Nasıl oldun toparladın mı biraz sağlığın iyi dimi kendine çok çok iyi bak güzellik❤
Hediye güzel yere gicekmiş madalyanın lafımı olur:)
çok teşekkür ederimÇok sevindim sizin kazanmanıza , ne güzel bir niyette bulunmuşsunuz ❤![]()
sebo benimSan sebastian![]()
![]()
![]()
![]()
Sebastiano kk da ilk yapan yarışmalarda elalis diye biliyorumSan sebastian![]()
![]()
![]()
![]()
madalyalarımı asla vermem
ivit ben yaptımSebastiano kk da ilk yapan yarışmalarda elalis diye biliyorum![]()
Aynısını yazdım.. sebo yu sen meşhur ettinsebo benim
daha önce yarıştı mı ki o ,ben meşhur ettim :)
hatta konu açıldıktan kaç saat sonra aldım ben onu![]()
inşallah kuzum yaa çok dile getirmek istemedim ama inan o pınarın yarısını görmemişlerdirHediye güzel yere gicekmiş madalyanın lafımı olur:)
El açması börek yarışması oldu da biz mi katılmadıkmadalyalarımı asla vermem
kim demiş börek açamıyor diye,uyuyan yılanı uyandırdınız![]()
hiçEl açması börek yarışması oldu da biz mi katılmadık![]()
Kız ben fairy dr önce çıktım içinden dedim ki birinci olursam anneme gönderim hop gitti birincilikinşallah kuzum yaa çok dile getirmek istemedim ama inan o pınarın yarısını görmemişlerdir
kutusu çok şık daha özel hissedecek inşallah![]()
Yoo birinci sensinbuCanfeb hürrem hatun da bir ilke imza atacak bu turda :)
yarışma kazanıp da ikinciye devreden fasille![]()
kız sana pınar 2 koli gönderdi geçen sefer,ondan kazanamıyosun senKız ben fairy dr önce çıktım içinden dedim ki birinci olursam anneme gönderim hop gitti birincilik
Aynisi ramazan sofralarında oldu.. önde gittim 3 hafta erkek kardeşim evleniyordu dedim gelen hediyeyi sana vericem hatat yazmıştım da.. hop o da gitti
Anam kardeşim kısmetsiz ben napim![]()
nefesini ensemde hissediyorumYoo birinci sensin![]()
Bende yazmak istemedim ama onu bende verdim bir kısmınıkız sana pınar 2 koli gönderdi geçen sefer,ondan kazanamıyosun sen![]()
Kız hiç hissetme.. fasulye o.. onun nefesinden ne olceknefesini ensemde hissediyorum![]()
allah kabul etsin kuzumBende yazmak istemedim ama onu bende verdim bir kısmınısaolsun 3er tane geldi bende çok dedim başkası da nasiplensin verdim
![]()