- 19 Mart 2010
- 12.489
- 13.624
Allah razi olsun canim benim ❤Canım ya teşekkür ederim
İyiyim çok şükür. Nasıl oldun toparladın mı biraz sağlığın iyi dimi kendine çok çok iyi bak güzellik❤
Çok şükür eskiye göre İyiyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah razi olsun canim benim ❤Canım ya teşekkür ederim
İyiyim çok şükür. Nasıl oldun toparladın mı biraz sağlığın iyi dimi kendine çok çok iyi bak güzellik❤
Hediye güzel yere gicekmiş madalyanın lafımı olur:)
çok teşekkür ederim verirken de kalbimden hepinizi geçirerek vericem,kimin neye vesile olduğunu bilemeyizÇok sevindim sizin kazanmanıza , ne güzel bir niyette bulunmuşsunuz ❤
sebo benimSan sebastian
Sebastiano kk da ilk yapan yarışmalarda elalis diye biliyorumSan sebastian
madalyalarımı asla vermem
ivit ben yaptımSebastiano kk da ilk yapan yarışmalarda elalis diye biliyorum
Aynısını yazdım.. sebo yu sen meşhur ettinsebo benim
daha önce yarıştı mı ki o ,ben meşhur ettim :)
hatta konu açıldıktan kaç saat sonra aldım ben onu
inşallah kuzum yaa çok dile getirmek istemedim ama inan o pınarın yarısını görmemişlerdirHediye güzel yere gicekmiş madalyanın lafımı olur:)
El açması börek yarışması oldu da biz mi katılmadıkmadalyalarımı asla vermem
kim demiş börek açamıyor diye,uyuyan yılanı uyandırdınız
hiçEl açması börek yarışması oldu da biz mi katılmadık
Kız ben fairy dr önce çıktım içinden dedim ki birinci olursam anneme gönderim hop gitti birincilikinşallah kuzum yaa çok dile getirmek istemedim ama inan o pınarın yarısını görmemişlerdir
kutusu çok şık daha özel hissedecek inşallah
Yoo birinci sensinbu Canfeb hürrem hatun da bir ilke imza atacak bu turda :)
yarışma kazanıp da ikinciye devreden fasille
kız sana pınar 2 koli gönderdi geçen sefer,ondan kazanamıyosun senKız ben fairy dr önce çıktım içinden dedim ki birinci olursam anneme gönderim hop gitti birincilik
Aynisi ramazan sofralarında oldu.. önde gittim 3 hafta erkek kardeşim evleniyordu dedim gelen hediyeyi sana vericem hatat yazmıştım da.. hop o da gitti
Anam kardeşim kısmetsiz ben napim
nefesini ensemde hissediyorumYoo birinci sensin
Bende yazmak istemedim ama onu bende verdim bir kısmını saolsun 3er tane geldi bende çok dedim başkası da nasiplensin verdimkız sana pınar 2 koli gönderdi geçen sefer,ondan kazanamıyosun sen
Kız hiç hissetme.. fasulye o.. onun nefesinden ne olceknefesini ensemde hissediyorum
allah kabul etsin kuzumBende yazmak istemedim ama onu bende verdim bir kısmını saolsun 3er tane geldi bende çok dedim başkası da nasiplensin verdim