- 12 Nisan 2018
- 9.937
- 37.179
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Granitler eskidi yeaa artik döküm tencereler vaaaBen 5. Yarışmakta birinci oldum karaca granit tencere takımı kazandım
Hala hava atıyorum
Oooo ben buraya üyelik yılı diyorumSeninde az ben 2019 ocak girisliyim
Durmak yok iç bir gazozOooo ben buraya üyelik yılı diyorum
Kaba taslan 40 dedim, korku çoktan geçtim ben ohooo ha bire nevros beni kandırıyor katakulliye getiriyor hop bi bakmışsın yarismadayim
Ohhhh secam olsun, hedefim 50
Düşün o kdr kıdemliyimGranitler eskidi yeaa artik döküm tencereler vaaa
Yok artık... gerçekten oyle mi yapmış...oglumuzun ocağına incir ağacı diker Aman Allahim evlerden ırak...gitse kuaföre yüzüne gözüne bakım yaptirsa neyse de sırf banyo için 400tl ....oğlan bir sey demese bile üzülürdüm inan ...Tabii canım,bir arkadaş 400 tl ye terlik almış,eşi de bir banyo terligine o kadar para mi verilir demiş. Küsmüşler. Ben de oğlan analarına diyorum,acaba bizim gelinler böyle yapsa oğlanlar napar diye
Kıskanclik seviyem iste naparsin ne guzel digeride hediye gelmis gule gule kullan hepsini canim :)Düşün o kdr kıdemliyim
O da ev hediyesi geldi.. bunları yaylaya götürcem
Saol cnm .. ama baya kaliteli... dökümlere taş çıkarır..Kıskanclik seviyem iste naparsin ne guzel digeride hediye gelmis gule gule kullan hepsini canim :)
Bende her iki setide kullaniyorum granit daha kullanisli bencede döküm guzel ama zemini granit gibi degil cok alisamadim :)Saol cnm .. ama baya kaliteli... dökümlere taş çıkarır..
Senin gibisi yok Nana'mOooo ben buraya üyelik yılı diyorum
Kaba taslak 40 dedim, kırkı çoktan geçtim ben ohooo ha bire nevros beni kandırıyor katakulliye getiriyor hop bi bakmışsın yarismadayim
Ohhhh sefam olsun, hedefim 50
Hediye bütçesini ikiye bölersek olur:)Eyyy kazen abi diye seslenesim var, 1 ayda 8 yarışmadan sonra ayda 1 bize nasıl uzak gelecek , gene 2-3 yarışma mi yapsak
Nevros bu yarisma cok bagimli birsey, dün saat gece yarisi 2 yi geçiyor Sur-es ablam aradi, demistim belki yöresel olabilir diye onun için devamını anlatmayayımHediye bütçesini ikiye bölersek olur:)