Çok iyi olmuş canım senin adına sevindimBugun sabahtan anneme gittim hep beraber patka gittik kucuk kardesimde 10 yasinda benimkiyle oynadilar falan oyle anneme gectik uzun zamandir gitmemistik bugun bana tatildi oglumu oynattilar sabahtan aksama kadar bende yattim dinlendimsiz napiyosunuz burasida sakin bir iki gündür:)
İyi yaptiniz bayadir cikmamistim boyle ama asiri sicakti hepimiz yandik kavrulduk:) yanliz ana baba günüydü park asiri kalabalikti hele sokaklar 4 gun yasaktan sonra fenaydi yaniÇok iyi olmuş canım senin adına sevindim
Bizde bugün biraz dışarı çıktık.Annemlerle ,kardeşimle çardakta oturduk,yeğenlerimle oğlum oynadı.İyi geldi:)
Yarışmalar bitiyor sakinleşiyoruz:)
Bugün buranın haberlerinde gördüm insanlar çocuklara bayram alışverişi yapmaya çıkmışlar.Bayram yok kıyafeti ne yapacaklar çok merak ettim:)İyi yaptiniz bayadir cikmamistim boyle ama asiri sicakti hepimiz yandik kavrulduk:) yanliz ana baba günüydü park asiri kalabalikti hele sokaklar 4 gun yasaktan sonra fenaydi yani
Ahah ya bayram oncesi yada sonrasi gidecekler heralde hem bicok marka bayram diye reklam yapiyor bende ona gülüyorum evdemi giyicez diyeBugün buranın haberlerinde gördüm insanlar çocuklara bayram alışverişi yapmaya çıkmışlar.Bayram yok kıyafeti ne yapacaklar çok merak ettim:)
Biizmde öyle sıkıntılar var.Oğlumun her şey küçülmüş:)Ama bu sıra ya evde yada bağ bahçe gezeceğimiz için idare edeceğiz artık:)Ahah ya bayram oncesi yada sonrasi gidecekler heralde hem bicok marka bayram diye reklam yapiyor bende ona gülüyorum evdemi giyicez diyebenimde ogluma yazlik almam lazim ama gidip gorup almak istiyorum Nasil olcak bilmiyorum cok uzadigi icin yeni kiyafet lazim bedenide uymuyor yasina kaldim oyle
Evet ya cocuklar cok cabuk buyudugu icin sıkıntı oluyor. Ben kendime aliyorum o konuda sorun yokta bebek zor :) zatende hicbisey bulamiyorum inernette uretimde yapmadiklari icin. Bayramdan sonra baslarlar insallah benim bekledigim markalar en azindanBiizmde öyle sıkıntılar var.Oğlumun her şey küçülmüş:)Ama bu sıra ya evde yada bağ bahçe gezeceğimiz için idare edeceğiz artık:)
Benim bile var ihtiyaçlarım ama nasıl yaparız bilmem:)
Ben dokunmadan almayı sevmiyorumEvet ya cocuklar cok cabuk buyudugu icin sıkıntı oluyor. Ben kendime aliyorum o konuda sorun yokta bebek zor :) zatende hicbisey bulamiyorum inernette uretimde yapmadiklari icin. Bayramdan sonra baslarlar insallah benim bekledigim markalar en azindan
Dogrudur canim sen azcik daha bekliyceksin ozaman mecbru :)Ben dokunmadan almayı sevmiyorumBedende sıkıntı oluyor:)
Bayramda ne giyeceğizDogrudur canim sen azcik daha bekliyceksin ozaman mecbru :)
Valla ben iki tane aldim bayramlik kendimeBayramda ne giyeceğiz
Ne güzel yapmışsın güle güle giy:)Valla ben iki tane aldim bayramlik kendime
Birinci gun birini giyip balkonda otururum ikinci gunde digerini giyip salonda otururum dedimNe güzel yapmışsın güle güle giy:)
Çok kıskandımBirinci gun birini giyip balkonda otururum ikinci gunde digerini giyip salonda otururum dedim
Ama demistim ben her gun bisey aliyorum diyeÇok kıskandımKeşke önce söyleseydin, olsun olmasın bende alırdım
Çok iyiAma demistim ben her gun bisey aliyorum diyebirini anneler gunu diye aldirdim bisey almazsan bende sana babalar gununde almam dedim aldi
Seneye sende boyle yapÇok iyi
İnşaallah:)Seneye sende boyle yap