- 20 Mart 2017
- 15.709
- 57.946
bu sefer kendi de bilmiyo neden uçtuğunu,şaşkınElalis senin kız yine uçmuş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu sefer kendi de bilmiyo neden uçtuğunu,şaşkınElalis senin kız yine uçmuş
Yanlış bölüme konu açmaktan bence:)bu sefer kendi de bilmiyo neden uçtuğunu,şaşkın
... yoluna gitmiş yaniYanlış bölüme konu açmaktan bence:)
Konu taşınınca gördüm benim bölüme taşınmış:)Kesin BDV den geldi... yoluna gitmiş yani
çok üzülecek çünkü bu sefer 4 gün
Selam canım nerelerdesin görünmüyorsun:)Selam bebekler
kız yazık 2 güne bari indirinKonu taşınınca gördüm benim bölüme taşınmış:)Kesin BDV den geldi
Tamam kolay gelsin:)hemen özet geçiyorum:
bugün çalıştım
şimdi minder dikiyorum yoksa beyim beni kapının önüne koyacakmış
geçen sene bitirdiğim terasa hala minder dikemedim :) kumaş hazır palet hazır ben hazır değilim
bu ara sık gelemem çorbam size emanet
Ama onu sitem yarlıyor her banlandığında puanı artıyor ve gün uzuyor .Yönetim ile ilgili değilBdv ye açmış konuyukız yazık 2 güne bari indirin
evet yaa sizi de özledimTamam kolay gelsin:)
Ama zaten bu sıra çok yoksun:/
ama büyük dert yani ilk evlilik yıldönümü :)Ama onu sitem yarlıyor her banlandığında puanı artıyor ve gün uzuyor .Yönetim ile ilgili değilBdv ye açmış konuyu
Bayram sonu toparlarız inşaalalh kolay gelsin canımevet yaa sizi de özledim
alerji ilacımı değiştirdim süründürüyor beni.bütün gün yataktayım kafam sersem gibi.
bide dükkanda işler sıkışık oraya yardıma gidiyorum.araya da minderleri sıkıştırdım.
Ben konuyu görünce bakayım yardım ederiz belki dedim baktım uçmuşama büyük dert yani ilk evlilik yıldönümü :)
gelinliğini giy bekle dedim dalga geçti benimle
bizim zamanımızda o modaydı nolmuş
inşallah canım ya :)Bayram sonu toparlarız inşaalalh kolay gelsin canım
İyi hadi sana kolay gelsinİçeride oturmaktansa teras daha iyi tabi ki:)inşallah canım ya :)
minder biraz zorlayacak çok var çünkü,bi de büyükler.içerde klima açacağımıza dışarıda oturalım diyo eşim haklı yani :)
zaten bayram bitimine kadar süre verdi
Tamam anlaştık
Bugun sabahtan anneme gittim hep beraber patka gittik kucuk kardesimde 10 yasinda benimkiyle oynadilar falan oyle anneme gectik uzun zamandir gitmemistik bugun bana tatildi oglumu oynattilar sabahtan aksama kadar bende yattim dinlendim siz napiyosunuz burasida sakin bir iki gündür:)Selam canım nerelerdesin görünmüyorsun:)
Sen bence kizina boyle akillar verme adamin karsisina ruhsar gibi gelinliklemi ciksinama büyük dert yani ilk evlilik yıldönümü :)
gelinliğini giy bekle dedim dalga geçti benimle
bizim zamanımızda o modaydı nolmuş