- 19 Kasım 2019
- 53.598
- 136.095
Aaa nüçünnnAsla ikna olmadim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaa nüçünnnAsla ikna olmadim
Valla benim sesimi yükseltmemle onun sesi de yükseliyor utanıyorum ya komşulardan yoksa bende susmam ama çocuklar en ufak bir tartışma da bile farkediyorlar evdeki sorunu :/Ben çirkefleşiyorum söz hakkı vermiyorm
Konuyu kapatıyorum
Ya görüşmezsn ya dırdırımı çekrrsin
Kız sen ne imişin kıı hiç ummazdımAyyy bir sene önce beni sinirlendirdi sinirlendi
4 yıldır ağzımı açmadm sustum sustum.. Ama dayanamadm
Yahu ortadan ikiye ayrılsanda oğlunun tapusu bendeeeeeee, ben istemessem oğlunu göremezsn dedim, 2 ay herifi salmadm
Salya sümük ağladı kv
Heralde öyle bir atak daha yapmam lazm
Her bir atağa bir sene görüşmeme
Bende öyle boyu uzunmuş:)Asla ikna olmadim
Bilmem ki canım,70 üstü falan çokta,ondan aşağısı değil gibi geliyorBoy kısa ise normal:)
1.63 kısa miAaa nüçünnn
Ahretligim,bak,ders alalım ustadanKız sen ne imişin kıı hiç ummazdım
Kuzu homendin tartısını kullanıyorum. Efsane, fiyatı da uygun.Ben 1 kilo almışım:)Oda yemek sonrası tartıldım:)Tartım bozuldu annemin tartıyı getirdim:)Eşim alacak inşaallah
Aynen canım ama bazılarının kas ağır oluyor tartıda fazla görünüşte zayıf oluyor.Bazılarıda tam tersi:)Bilmem ki canım,70 üstü falan çokta,ondan aşağısı değil gibi geliyor
Aklın yolu birBende öyle boyu uzunmuş:)
Vallahi tebrik ederim ben bunu ciciş bir kızcağız hayal etmiştim aferin ama ezdirmesin kendiniAhretligim,bak,ders alalım ustadan
Ama bak 4 sene diyorm kukrimcimKız sen ne imişin kıı hiç ummazdım
Kısaaa1.63 kısa mi
Zayıf goruneyim yeter banaAynen canım ama bazılarının kas ağır oluyor tartıda fazla görünüşte zayıf oluyor.Bazılarıda tam tersi:)
Ya 1.55Ama bak 4 sene diyorm kukrimcim
Kısaaa
Ciciş olsa sevmem benVallahi tebrik ederim ben bunu ciciş bir kızcağız hayal etmiştim aferin ama ezdirmesin kendini
Canım daha 3 ay olmadı aldık bu karantina günlerinde bizi terk ettiOysa yağ falan ayrı tartıyor diye almıştım:)Bakalım canım kargo sıkıntı olur diye nete bakmıyorum:)Kuzu homendin tartısını kullanıyorum. Efsane, fiyatı da uygun.
Veee en önemlisi kalem pille çalışıyor, diğerleri gibi saat pili ile değil.
Eki Görüntüle 2637745