Aaa nüçünnnAsla ikna olmadim
Valla benim sesimi yükseltmemle onun sesi de yükseliyor utanıyorum ya komşulardan yoksa bende susmam ama çocuklar en ufak bir tartışma da bile farkediyorlar evdeki sorunu :/Ben çirkefleşiyorum söz hakkı vermiyorm
Konuyu kapatıyorum
Ya görüşmezsn ya dırdırımı çekrrsin
Kız sen ne imişin kıı hiç ummazdımAyyy bir sene önce beni sinirlendirdi sinirlendi
4 yıldır ağzımı açmadm sustum sustum.. Ama dayanamadm
Yahu ortadan ikiye ayrılsanda oğlunun tapusu bendeeeeeee, ben istemessem oğlunu göremezsn dedim, 2 ay herifi salmadm
Salya sümük ağladı kv
Heralde öyle bir atak daha yapmam lazm
Her bir atağa bir sene görüşmeme
Bende öyle boyu uzunmuş:)Asla ikna olmadim
Bilmem ki canım,70 üstü falan çokta,ondan aşağısı değil gibi geliyorBoy kısa ise normal:)
1.63 kısa miAaa nüçünnn
Ahretligim,bak,ders alalım ustadanKız sen ne imişin kıı hiç ummazdım
Kuzu homendin tartısını kullanıyorum. Efsane, fiyatı da uygun.Ben 1 kilo almışım:)Oda yemek sonrası tartıldım:)Tartım bozuldu annemin tartıyı getirdim:)Eşim alacak inşaallah
Aynen canım ama bazılarının kas ağır oluyor tartıda fazla görünüşte zayıf oluyor.Bazılarıda tam tersi:)Bilmem ki canım,70 üstü falan çokta,ondan aşağısı değil gibi geliyor
Aklın yolu birBende öyle boyu uzunmuş:)
Vallahi tebrik ederim ben bunu ciciş bir kızcağız hayal etmiştim aferin ama ezdirmesin kendiniAhretligim,bak,ders alalım ustadan
Ama bak 4 sene diyorm kukrimcimKız sen ne imişin kıı hiç ummazdım
Kısaaa1.63 kısa mi
Zayıf goruneyim yeter banaAynen canım ama bazılarının kas ağır oluyor tartıda fazla görünüşte zayıf oluyor.Bazılarıda tam tersi:)
Ya 1.55Ama bak 4 sene diyorm kukrimcim
Kısaaa
Ciciş olsa sevmem benVallahi tebrik ederim ben bunu ciciş bir kızcağız hayal etmiştim aferin ama ezdirmesin kendini
Canım daha 3 ay olmadı aldık bu karantina günlerinde bizi terk ettiKuzu homendin tartısını kullanıyorum. Efsane, fiyatı da uygun.
Veee en önemlisi kalem pille çalışıyor, diğerleri gibi saat pili ile değil.
Eki Görüntüle 2637745