- 16 Ağustos 2010
- 293.035
- 602.909
- 43
Onu o kadar uzun olmadı tanıyalı en fazla 4 olmuştur:)Yasminsay sandım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Onu o kadar uzun olmadı tanıyalı en fazla 4 olmuştur:)Yasminsay sandım
Çocukkkkmuuuuğğğ, ben koca kazık olarak daha kendime bakamıyorumBuyrun tanışalım
29 yaşında 3 çocuk anası az biraz huysuz az biraz tembel kendini 50 hisseden aslan burcuyum
Bide cok sevimlisin eklemeyi unutmuşsnBen de kendimden bahsedeyim o zaman
37 yaşında ama hala ruhu çocuk-kendini 17 hisseden, daha 11 aylık evli olan(evde kalırken son anda paçayı kurtaran yani) 1 tane ablası olan, istanbulda büyümüş ama dahaaaa büyükşehir bile olamamış bir şehire evlenince yerleşen, bu şehirden kaçmaya çabalayan,1.5 yıldır işsiz bir mühendisim. Bu forumu ve az ve öz olan arkadaşlarımı çok severim. 10 yıllık sohbetimiz muhabbetimiz olan 4-5 arkadaşım var burada.
Çokta kısa değilsin:)Ee ama boy 1.63 göbişim var
Sen 3 cock anasısın gııııı
Benle kıyaslama
Yaaaa çok tatlısınnnnnnnnn
Hoşgeldin tekrar kk diyelim o zaman
Biri benim diğeri hanım ablaBen de kendimden bahsedeyim o zaman
37 yaşında ama hala ruhu çocuk-kendini 17 hisseden, daha 11 aylık evli olan(evde kalırken son anda paçayı kurtaran yani) 1 tane ablası olan, istanbulda büyümüş ama dahaaaa büyükşehir bile olamamış bir şehire evlenince yerleşen, bu şehirden kaçmaya çabalayan,1.5 yıldır işsiz bir mühendisim. Bu forumu ve az ve öz olan arkadaşlarımı çok severim. 10 yıllık sohbetimiz muhabbetimiz olan 4-5 arkadaşım var burada.
Boydan kiyasladim top oynarlanr dediğine göre boylar yakinEe ama boy 1.63 göbişim var
Benle kıyaslama
Fıstık gibisin fıstıkkkkBen 1 kilo almışım:)Oda yemek sonrası tartıldım:)Tartım bozuldu annemin tartıyı getirdim:)Eşim alacak inşaallah
Hoşgeldin yeniden :))Ben de kendimden bahsedeyim o zaman
Sağol canım görmeden karar verdinFıstık gibisin fıstıkkkk
Ben kardeşiyle görüştürmüyorumBen eşime gorusmeyeceksin desem karakolluk oluruz
İnsan konşmasndan belli ederSağol canım görmeden karar verdin
Bende koca parası yemek istiyorum ama olmuyor
1 haziran iş başı
bende ablasıylaBen kardeşiyle görüştürmüyorum
Burasıda böyle.. Bende sözleşmeliyim. 4 yıl snra kapı önüne kovulabilirimBende eski aktif iş hayatıma dönmek istiyorum ama bu şehirde ya devlet memuru olacaksın ya esnaf... Özel sektör neredeyse hiç yok
Bana da satın o akıllardan biz de abisi ile görüşmüyoruz ama benim senelerdir bana yapılanlar dan dolayı yani 10 sene dayandım duvar olsa yıkılırdi rabbim başka dert vermesimBen kardeşiyle görüştürmüyorum
Ben çirkefleşiyorum söz hakkı vermiyormBana da satın o akıllardan biz de abisi ile görüşmüyoruz ama benim senelerdir bana yapılanlar dan dolayı yani 10 sene dayandım duvar olsa yıkılırdi rabbim başka dert vermesim
İnsanı sabretmek yıpratıyor bazen sabretmeyip avazım çıktığı kadar bağırmak haykırmak istiyorum
İyi sağol.Ben profile koymuyorum özelden atıyorumİnsan konşmasndan belli eder
Baktm kimse profil foto koymuo göremiecem nasılsa dedm bari iltifat edeym
Aşkolsn abla benm neyim eksikİyi sağol.Ben profile koymuyorum özelden atıyorum
Asla ikna olmadimEe ama boy 1.63 göbişim var
Benle kıyaslama