- 19 Kasım 2019
- 53.598
- 136.095
iyiyim sen nasılsınEvet ya bir çok kişi ile denk gelemiyorum bu ara eşimin iş saatleri dolayısı ile sanırım :))
Nasılsın canım :)
Jenna16 canım canım canımmmmm sen nasılsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyiyim sen nasılsınEvet ya bir çok kişi ile denk gelemiyorum bu ara eşimin iş saatleri dolayısı ile sanırım :))
Nasılsın canım :)
Şükür iyiyim havalar iyi olsa daha iyi olacagim inşallah Mayıs böyle ise Haziran temmiz nasıl olacak klima ile sagimiz solumuz tutuldu
fön rüzgarları.. geçici ya :) normale döner.. ama sıcak geçecek tabi öyle görünüyorŞükür iyiyim havalar iyi olsa daha iyi olacagim inşallah Mayıs böyle ise Haziran temmiz nasıl olacak klima ile sagimiz solumuz tutuldu
Eğer virüs için iyiyse olsun önemli değil :))fön rüzgarları.. geçici ya :) normale döner.. ama sıcak geçecek tabi öyle görünüyor
Kuzum benimmm iyiyim,sen nasılsın?
Benim de kardeşim geldi,yeğenleri gördüm,mesafeli bir görüşme de olsa çok guzeldiÇocuklarla dışarı çıktık yeni yakında geldik:)
İyiyimKuzum benimmm iyiyim,sen nasılsın?
Ohhh nefes almışlardır ablacımÇocuklarla dışarı çıktık yeni yakında geldik:)
Aman efendim,bilmukabele Ramazan bitiyor,normal düzene döneriz inşallah:))İyiyim
Özlendiniz efendim
Ne güzel olmuş canımBizde hazırlanıyorduk çıkacaktık kardeşim çocuklarla gelmişler.Annemde indi beraber mesafeli çardakta oturduk çocuklar oradan oraya koşup oynadı iyi geldi:)Benim de kardeşim geldi,yeğenleri gördüm,mesafeli bir görüşme de olsa çok guzeldi
Ayyy inşallah yaaaaAman efendim,bilmukabele Ramazan bitiyor,normal düzene döneriz inşallah:))
Öyle canım benim iyi oldu çok sağolOhhh nefes almışlardır ablacım
Nasılsın
Tamam biraz daha beklerimŞu sıcaklar geçsin
Biraz da büyüyeyim
Ben de katılacağım yarışmalara
Sevindim senin için de canım Bu kadarı bile yetiyor insana,birbirine bağlı aile olunca daha da zor oluyor. Az kaldı inşallah ❤Ne güzel olmuş canımBizde hazırlanıyorduk çıkacaktık kardeşim çocuklarla gelmişler.Annemde indi beraber mesafeli çardakta oturduk çocuklar oradan oraya koşup oynadı iyi geldi:)
İyiyim ablacımÖyle canım benim iyi oldu çok sağol
İyiyim çok şükür Sen nasılsın misafirlerini aldın mı daha alacak mısın?
Amin canımAyyy inşallah yaaaa
Benim gonnnnca mezeciye gitti kuzu, enginarla deniz börülcesi aldırtıyorum. Bugünde yemek yapmaktan yırttımTamam biraz daha beklerim
Aha bir üzgün gelin daha Kvseverİyiyim ablacım
Bayramda çkma yasağı geldiği için aşırı mesudum kv düşünsn şimdi
Bayramda düşünüyordum, az ertelenmiş oldu
Ama valla benim suçum yk, sonuçta corona ciddi birşey