Muhallebili olanı dene garanti olsun hiç yapmadığın bir şey olmasın canım:)Abla sen deyince şimdi baktım tavada da kizartiyolar pekmezde koyuyolar onu anlamadım sen onayliyo musun
Muhallebilide fena değil acaba hangisini daha iyi beceriririm![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Muhallebili olanı dene garanti olsun hiç yapmadığın bir şey olmasın canım:)Abla sen deyince şimdi baktım tavada da kizartiyolar pekmezde koyuyolar onu anlamadım sen onayliyo musun
Muhallebilide fena değil acaba hangisini daha iyi beceriririm![]()
Sağol ablam seninde mübarek olsun
Senin de kutlu olsun tatlımm
Onuda hiç yapmadım ki AblaMuhallebili olanı dene garanti olsun hiç yapmadığın bir şey olmasın canım:)
Canım, sana da hayırlı kandillerBu arada herkese hayırlı kandiller kızlar Rabbim dualarimizi ibadetlerimizi kabul etsin
Ama o kolay benim kızlar bile yaptılar.İlk seferde şahane oldu:)Onuda hiç yapmadım ki Abla![]()
İlkler güzeldir Hazal,yap gitsinOnuda hiç yapmadım ki Abla![]()
Vallahi mi onu yapayım o zaman o muazzam tarifinizden alabilir miyim hanımefendiAma o kolay benim kızlar bile yaptılar.İlk seferde şahane oldu:)
Ahahahah ya kaç zamandır kadayıf kadayıf dedim her gitmemizde bitmiş oluyodu babam nasıl olduysa dün rast gelmiş şimdi beceremessem 1 aydır soyledndin önümüzde koyduğun bu mu diyomusİlkler güzeldir Hazal,yap gitsin![]()
Bunu yapmış canım:)Vallahi mi onu yapayım o zaman o muazzam tarifinizden alabilir miyim hanımefendi![]()
Yok kuzu demez,yaparsın senAhahahah ya kaç zamandır kadayıf kadayıf dedim her gitmemizde bitmiş oluyodu babam nasıl olduysa dün rast gelmiş şimdi beceremessem 1 aydır soyledndin önümüzde koyduğun bu mu diyomus![]()
Bunu yapmış canım:)
Hadi insAllah bişeye benzerse resim atarımYok kuzu demez,yaparsın sen![]()
Jenna'mYok kuzu demez,yaparsın sen![]()
Bunu yapmış canım:)
Şu tarife bak :)Abla ya birde sıvı krema koymazzsam nolur sence evde yokta gidip almam lazımpasta kreması var ama bu tozlardan olan var ya vanilinli
![]()
Tamam canım bakim çok sağol ❤