Muhallebili olanı dene garanti olsun hiç yapmadığın bir şey olmasın canım:)Abla sen deyince şimdi baktım tavada da kizartiyolar pekmezde koyuyolar onu anlamadım sen onayliyo musun
Muhallebilide fena değil acaba hangisini daha iyi beceriririm
Sağol ablam seninde mübarek olsun
Senin de kutlu olsun tatlımm
Onuda hiç yapmadım ki AblaMuhallebili olanı dene garanti olsun hiç yapmadığın bir şey olmasın canım:)
Canım, sana da hayırlı kandillerBu arada herkese hayırlı kandiller kızlar Rabbim dualarimizi ibadetlerimizi kabul etsin
Ama o kolay benim kızlar bile yaptılar.İlk seferde şahane oldu:)Onuda hiç yapmadım ki Abla
İlkler güzeldir Hazal,yap gitsinOnuda hiç yapmadım ki Abla
Vallahi mi onu yapayım o zaman o muazzam tarifinizden alabilir miyim hanımefendiAma o kolay benim kızlar bile yaptılar.İlk seferde şahane oldu:)
Ahahahah ya kaç zamandır kadayıf kadayıf dedim her gitmemizde bitmiş oluyodu babam nasıl olduysa dün rast gelmiş şimdi beceremessem 1 aydır soyledndin önümüzde koyduğun bu mu diyomusİlkler güzeldir Hazal,yap gitsin
Bunu yapmış canım:)Vallahi mi onu yapayım o zaman o muazzam tarifinizden alabilir miyim hanımefendi
Yok kuzu demez,yaparsın senAhahahah ya kaç zamandır kadayıf kadayıf dedim her gitmemizde bitmiş oluyodu babam nasıl olduysa dün rast gelmiş şimdi beceremessem 1 aydır soyledndin önümüzde koyduğun bu mu diyomus
Tamam ablam bakim şimdi çok teşekkür ederim ❤Bunu yapmış canım:)
Hadi insAllah bişeye benzerse resim atarımYok kuzu demez,yaparsın sen
Jenna'mYok kuzu demez,yaparsın sen
Abla ya birde sıvı krema koymazzsam nolur sence evde yokta gidip almam lazımBunu yapmış canım:)
Şu tarife bak :)Abla ya birde sıvı krema koymazzsam nolur sence evde yokta gidip almam lazımpasta kreması var ama bu tozlardan olan var ya vanilinli
Tamam canım bakim çok sağol ❤