- 2 Aralık 2015
- 31.472
- 105.031
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet işe gitcem sen geliyonçok mu geç ballışım
Elini kana bulama yigidimMali bu @Blue_Perii yiyip yiyip kilo alamayanlardan istersen dövelim
seni nasıl unuturum
anca uyandım beyaEvet işe gitcem sen geliyon
Senin de kutlu olsun canım.
Teşekkür ederim canım seninde kutlu olsun
İyi mademElini kana bulama yigidim
Olayı yanlış anlıyorlarbu nasıl sokağa çıkma yasağı anlmadım ben eczaneye gidip geldim herkes sokakta
valla sadece ben yanlış anlamışım gibiOlayı yanlış anlıyorlar
Ben inan site etrafı dışında 67-68 gündür hiç çıkmadım herkesi öyle sanıyorumvalla sadece ben yanlış anlamışım gibi
4 gündür evden çıkmadım,alerji artınca mg ı yüksek bi ilaç alayım diye çıktım anam yollar insan dolu
Nevoooos ablaaa kooos yardımına Engin deneyim ve bilgilerine bir oruçlu nun su İçmesi gibi ihtiyacım varBen inan site etrafı dışında 67-68 gündür hiç çıkmadım herkesi öyle sanıyorum
Bizim site çevresi çayır çimen insan yok
Canım künefe, kadayıf dolması ve kadayıflı muhallebi var:)Nevoooos ablaaa kooos yardımına Engin deneyim ve bilgilerine bir oruçlu nun su İçmesi gibi ihtiyacım var
Fırın bozuk aksama kadayif tatlisi tarifi lazım ocakta yapabilir miyim nasıl yapıcam hiç yapmadım denedigin bi tarifin var mı
Abla sen deyince şimdi baktım tavada da kizartiyolar pekmezde koyuyolar onu anlamadım sen onayliyo musunCanım künefe, kadayıf dolması ve kadayıflı muhallebi var:)
Aslında kuzenim tepside basma kadayıf yapıyor ve ocakta pişiriyor güzel oluyor:)