Baktım şimdi,Tırşik çorbası varmış yöresel bende bilmiyorim
AhahaaaLabneli olur mu
Vur dedik öldürdün be abla haziran mi vay ben nerelere gidemSon 2 hafta canım:)Ama haziranda yeni kategori:)
Son tabak dün bitti valla yasomRamazanda kısır yiyen var mı?
Çok severim, ama hiç yemedim.
OldurulabilirLabneli olur mu
Tırsik çorba degilki ana yemek olarak yapılır bizim burdaBaktım şimdi,otu ile yapılıyormuş
Özelden bana yazıp çorba tarifi ayırtacaksınız.Beko bu canım ne yapacam
Karpuz kabuğuAhahaaa
Benimki yemezBende yapmadım iyi fikir bugün yapsam mı
Ayy abla yaa valla çok güldümKarpuz kabuğu
Eşim çok severBenimki yemez
Ben bilmiyorum, öyle dedilerTırsik çorba degilki ana yemek olarak yapılır bizim burda
Tabi Antep yuvalama labnesiz olmaz ya da yüksükAyy abla yaa valla çok güldümkonyalilar duyarsa hücuma gecer
Benim eşimde bayılır kısıra, ama iftarda yemezEşim çok severBugün iftarda yok ama Bir gün bizimle birgün işte açıyor.
Tarhana hamurunun olmazsa olmazıdır labneTabi Antep yuvalama labnesiz olmaz ya da yüksük
Hani türlü yemeği varya tirsikta onun bı çeşidi ama bence daha güzeli et domates biber patlıcan kabak sarımsak bunlar var içinde çok lezzetli sulu sulu olur ekmek banarain yaninada pilav oh missBen bilmiyorum, öyle dediler
Benim eşim ne olsa yer hiç yok demez.Mesleğinden kaynaklı olabilir.Benim eşimde bayılır kısıra, ama iftarda yemez
Tabi kiTarhana hamurunun olmazsa olmazıdır labne
Çorbası da varmış, yoğurtluHani türlü yemeği varya tirsikta onun bı çeşidi ama bence daha güzeli et domates biber patlıcan kabak sarımsak bunlar var içinde çok lezzetli sulu sulu olur ekmek banarain yaninada pilav oh miss
Keşke benimki de yeseBenim eşim ne olsa yer hiç yok demez.Mesleğinden kaynaklı olabilir.