- 29 Nisan 2015
- 31.345
- 105.503
Ama bak yuvalama ve yuksuge yine yakışır şimdi abla bamyada nasıl durur düşünseneTabi Antep yuvalama labnesiz olmaz ya da yüksük
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama bak yuvalama ve yuksuge yine yakışır şimdi abla bamyada nasıl durur düşünseneTabi Antep yuvalama labnesiz olmaz ya da yüksük
İşte bizde ben duramıyorumAdam makarna ister ben el açması yaparımKaşınıyorumKeşke benimki de yese
Anladım canımNormalde 4 hafta yapıyorduk.Pınar 6 istemiş 6 hafta olacak
BilemedimAma bak yuvalama ve yuksuge yine yakışır şimdi abla bamyada nasıl durur düşünsene
Canim çorba yarışması, pınar labne ile bir çorba yapıp sunuyorsun resmini çekip bu kadarBeko bu canım ne yapacam
Ya bı bakayım canımÇorbası da varmış, yoğurtlu
Adana yöresi yazıyor tariflerde
Katilaymmi bende bilmiyorum kiCanim çorba yarışması, pınar labne ile bir çorba yapıp sunuyorsun resmini çekip bu kadar
Bak canımYa bı bakayım canım
Tarifi yapmadan bana yazmanız gerekiyor.Çok kolay bir kategoriKatilaymmi bende bilmiyorum ki
Haa suyundan çok etiyle bamyayi koyarsak kaseye uzeerine belkim yoğurtlu labneli birşey yapılabilir bamya çökertmeBilemedim
Tamam kalsınHaa suyundan çok etiyle bamyayi koyarsak kaseye uzeerine belkim yoğurtlu labneli birşey yapılabilir bamya çökertme
Tamma o zaman ben iyice kurallarına bakayım katilirsam size yazarımTarifi yapmadan bana yazmanız gerekiyor.Çok kolay bir kategori
Canim senin yöresel çorbaların vardır, güzel sunum yaparsın oh mis Nevreste nevoş bizim yöneticimiz ona mesaj atarsan o sana yardımcı olur çorba konusundaKatilaymmi bende bilmiyorum ki
Tamam inşaallahTamma o zaman ben iyice kurallarına bakayım katilirsam size yazarım
Birinci olursan proda olursunKatilaymmi bende bilmiyorum ki
Çok geç aretim
Düşününce gayette iyiydiTamam kalsın
Bende o ışığı görüyor musun ki canikommmBirinci olursan proda olursun
Fırında sutlacini gördüm çünküBende o ışığı görüyor musun ki canikommm
Yaaa cansın senFırında sutlacini gördüm çünkü