- 28 Haziran 2011
- 59.337
- 149.731
Lebleb benim periskoASSOSyal ayy kuzu lebiş senindi dimiii benim kafa gitti evvayi etiketledim azonce tebrik için onun sanıp
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Lebleb benim periskoASSOSyal ayy kuzu lebiş senindi dimiii benim kafa gitti evvayi etiketledim azonce tebrik için onun sanıp
İnşallah kuzumCanım perişim tebrik ederim, sunumun cok iyiydi gercekten inş sanada nasip olacak❤
LebilebbbLebleb benim perisko
Iyiyiz iyi perişim yapiyoz yavaştanİnşallah kuzum
Senin sunumda süperdi balimmm tebrik ediyorum oylarında yüksekti iyiydik hepimiz
Hee evet lebilebti ya ,öyle kaldım periskoLebilebbb
Dahada iyi olcaz inşallahIyiyiz iyi perişim yapiyoz yavaştan
Aynen periskom olucaz tabikiDahada iyi olcaz inşallah
Farkettim ama perişASSOSyal ayy kuzu lebiş senindi dimiii benim kafa gitti evvayi etiketledim azonce tebrik için onun sanıp
Senide tebrik etmeyelim mi yani evvoşum ellerine sağlık balliskoFarkettim ama periş
Teşekkür ederim sosyalim kendi çapımda iyiydim beee ❤Senide tebrik etmeyelim mi yani evvoşum ellerine sağlık ballisko
Çapımıza sağlık evvoşumTeşekkür ederim sosyalim kendi çapımda iyiydim beee ❤
Bak ya ama kralsın haa bozmadın beniFarkettim ama periş
Canooom çok teşekkür ederim tatlım fasillemm
Canım canooommm yaa canını yidigim cok teşekkür ederim iyi ki desteğiniz var❤
Rica ederim canım. Sunumun tarifin çok güzeldiCanooom çok teşekkür ederim tatlım fasillemm
Rica ederim canımCanım canooommm yaa canını yidigim cok teşekkür ederim iyi ki desteğiniz var❤
Delimisin niye bozayım aa teşekkür ederim perişimBak ya ama kralsın haa bozmadın beni
Ama sende düşük almadın kuzum sunum şahaneydi bence